Vi välkomnar vår nya medarbetare Ida Oreland Werneholm

21 augusti, 2023

Möt Ida, en drivande och målinriktad medarbetare på 2Secures Analystjänst. Med en gedigen bakgrund inom hotell- och servicebranschen har Ida alltid varit engagerad i att skapa positiva upplevelser för människor. Men det var när hon arbetade på en statlig myndighet som hennes ögon öppnades för samhällsfrågor och vikten av säkerhet.

Idas resa tog vändning när hon valde att vidareutbilda sig inom säkerhet och beredskap. Beslutet ledde henne till säkerhetsbranschen och här fann sitt andra hem hos 2Secure. Vår passion för att skydda samhället och vår dedikation till att skapa säkra miljöer visade sig vara en perfekt matchning med Idas vilja att göra skillnad. I januari började hon på 2Secures analysavdelning som säljare. Ida är entusiastisk när det kommer till att skapa goda relationer och leverera enastående värdskap. Hennes nyfikenhet på människor underlättar för henne att förstå kundernas behov och bygga starka relationer med dem. Hon strävar efter att vara en säljare som ger trygghet åt sina kunder och som stöder dem genom hela köpprocessen för att hitta rätt produkt.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Ida.

 

– Varför sökte du dig till 2Secure?

Möjligheten att göra direkt skillnad. Det kändes som att 2Secure fokuserade på att leverera konkret nytta som gör direkt skillnad. 2Secure beskrev hur de kan se en helhet som många andra kanske missar. Jag fick en känsla av att 2Secure var ett innovativt och framgångsrikt företag, som är i ständig utveckling. Det ville jag vara en del utav.

– Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

Jag arbetar inom vår analysenhet som account manager.

– Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?

Jag tror att jag kommer att utvecklas enormt tack vare den oerhörda kunskap som finns inom företaget. Med företagets breda helhetstänk och branschledande position, tror jag att jag kommer kunna sälja våra tjänster till en bred målgrupp – alla behöver ju oss! Dessutom ser jag fram emot att ha roligt med inspirerande och engagerade kollegor.

– Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Mitt främsta mål att hjälpa kunderna att öka sin säkerhet och minska sina risker. Jag vill bygga långsiktiga relationer med mina kunder och hjälpa dem att hitta de bästa lösningarna för deras specifika behov. Jag vill också utveckla mina egna försäljningsfärdigheter och bli en expert på företagets tjänster, så att jag kan ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen.

– Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

Först och främst prioriterar jag att tillbringa kvalitetstid med min familj när jag är ledig, då det är viktigt för mig att koppla av och skingra tankarna från jobbet. Att ta promenader och cykelturer är också något jag njuter av, då det ger mig möjlighet att röra på mig, uppskatta naturen och andas in frisk luft. För att skapa avkoppling och inre lugn brukar jag lyssna på ljudböcker eller musik. Jag tar även vara på tillfällena att umgås med vänner och mina syskon med deras familjer, då skratt och socialt umgänge är en viktig energikälla för mig och hjälper mig att ladda batterierna inför kommande arbetsdagar.

– Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

Generellt sett tycker jag att man är ”ny” på jobbet under de första månaderna eller upp till ett år, beroende på arbetsplats. Man lär sig rutiner och arbetsuppgifter, samt att man behöver anpassa sig till företagets kultur och dess arbetssätt. Men på 2secure fanns det en fördel då arbetsplatsen har en inkluderande kultur och kollegorna är öppna och välkomnande. Det gjorde att jag snabbt kände mig som en del av teamet och kunnat börja bidra till företagets mål. Men när det gäller arbetsuppgifter och mina kollegors kunskap kommer det att ta lite längre tid att komma upp på samma nivå. Det krävs en tid för att förstå processer, system och kunder, samt att bygga upp en kunskapsbas som gör att man kan ge kunderna den bästa möjliga servicen.

Om du delar Idas intresse för samhällsfrågor, säkerhet och beredskap, så är 2Secure platsen för dig att växa och göra skillnad för en tryggare framtid.

Lediga tjänster på 2Secure hittar du på vår karriärsida

Läs mer om vår analystjänst här