Vi välkomnar vår nya medarbetare Martin Henningsson

28 augusti, 2023

Martin har tidigare studerat kriminologi och rättssociologi och fördjupat sig i att belysa de rättsliga gråzoner som sällan utforskas. Martin har också ett stort intresse i att förstå och förebygga våldsbejakande extremism. Med hemvist i Malmö har Europa alltid funnits nära. Hans internationella arbete har givit honom en bred och global syn på rättsväsendet och dess dynamik.

Vi välkomnar Martin, en resurs som definitivt kommer att belysa och berika vår arbetsplats med bredare och djupare perspektiv.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Martin.

 

– Varför sökte du dig till 2Secure?

Det som huvudsakligen lockade mig var att 2Secure gav mig ett seriöst och professionellt bemötande, att företaget är aktivt inom en växande och aktuell bransch, samt att arbetet med bakgrundskontroller tilltalade mig utifrån mina förkunskaper.

– Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

Jag ska arbeta med bakgrundskontroller som analytiker på affärsområdet Human Risk Management.

– Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?

Jag ser fram emot en spännande och händelserik arbetsplats där det finns ett genuint intresse för samhällets nuvarande och framtida utmaningar. Utöver detta hoppas jag på en fortsatt stark sammanhållning och några trevliga AW:n, vilket är lika viktigt för mig.

– Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Att känna att jag bidrar till att våra kunder har förbättrade möjligheter att kunna ta korrekta beslut utifrån den information och förutsättningar som vi ger dem. Jag hoppas även att kunna bidra till utvecklingen av vår verksamhet och vara en del av 2Secures väg framåt i den allt svårare säkerhetspolitiska värld som vi befinner oss i.

– Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

Umgås med vänner och familj, träning, poddpromenader och givetvis en och annan serie. Matlagning är också ett intresse där jag gillar och gör allt från falukorv och stuvade makaroner till okonomiyaki.

– Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

Tills man hamnar i en situation när man helt på egen hand måste ta ett svårt beslut. Utifrån den grundliga introduktionen och det trevliga bemötandet av mina kollegor har min korta tid på företaget gjort mig både bekväm och hemmastadd att känna mig som en i teamet på 2Secure.

Om du delar Martins intresse för samhällsfrågor och säkerhet, så är 2Secure platsen för dig att växa och göra skillnad för en tryggare framtid.

Lediga tjänster på 2Secure hittar du på vår karriärsida

Läs mer om Human Risk Management och bakgrundskontroller här