Vi välkomnar vår nya medarbetare Peter Stanojkovic

16 januari, 2023

Peter är 48 år och bor i Sundbybergs kommun med sin familj. Han har varit i säkerhetsbranschen sedan 2004 där han har haft olika funktioner och befattningar. Sedan 2015 har han arbetat med personskydd både nationellt och internationellt. Han är även instruktör i kommunikation, konflikthantering och självskydd.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Peter.

Varför sökte du dig till 2Secure?

Jag har tidigare varit behovsanställd på 2Secure så jag kände till ledarskapet och kompetensen på bolaget. När jag fick ett erbjudande om en fast anställning så fanns det ingen tvekan om att gå vidare i processen.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

Jag kommer att arbeta med personskydd och säkerhetskonsulteringar på affärsenheten Protection.

Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?

Jag har blivit väl emottagen på företaget och hoppas att jag kan leva upp till förväntningarna. Jag börjar från ”0” och är grymt ödmjuk inför min roll.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Jag tycker om variation, utmaningar och utveckling. Förhoppningsvis kan jag bidra med tidigare erfarenheter.

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

Jobbet ger mig energi. Mina barns basketträningar och matcher gör mig aktiv även på fritiden. Däremellan försöker jag att hitta en balans för vila, promenader, träning och kaffe-intag. Jag tycker mycket om gott kaffe.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

Så länge man lär sig nya saker och vill lära sig nytt. Med tanke på variationen i min roll på Protection så är det svårt att svara. Om jag behöver sätta en siffra på det så säger jag några år.

Vill du jobba hos oss?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!