Vi välkomnar vår nya medarbetare Joakim Wittén

20 december, 2022

Joakim är 51 år och bor på Södermalm i Stockholm. Han har en 25-årig bakgrund från privata säkerhetsföretag. Där hans bana började som väktare/ordningsvakt. Han har under många år jobbat dedikerat med personskydd och har de senaste 10 åren varit driftchef på ett säkerhetsbolag.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Joakim.

Varför sökte du dig till 2Secure?

Jag har hört mycket positivt om 2Secure under mina år, och för 4 månaders sedan blev det en öppning på bolaget som gjorde att jag sökte en tjänst och fick möjlighet att nu starta en ny resa inom säkerhet.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

Jag kommer att arbeta med personskydd på affärsenheten Protection.

Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?

Att få arbeta med extremt duktiga och kunniga kollegor både inom mitt affärsområde men även inom övriga områden på företaget.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Jag kommer att vara som en svamp på all ny kunskap och vill utvecklas mer inom området säkerhet som är extremt brett och intressant.

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

När jag har en ledig stund så lyssnar jag gärna på olika samhällspoddar. Jag tränar regelbundet, vilket är väldigt viktigt för mig. Jag älskar att spela golf under sommaren och under vintern blir det en hel del utförsåkning.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

Oj vilken svår fråga. När jag vet vilka kontaktvägar och personer som jag ska kontakta utan att fundera då är jag mer varm i kläderna. När det kommer nya kollegor efter mig så känns det inte som om jag är rookien.

Vill du jobba hos oss?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!