Vi välkomnar vår nya medarbetare Johanna Lindborg

24 maj, 2022

Johanna är 26 år gammal och bor i Täby tillsammans med sin sambo. Hon är nyexaminerad beteendevetare från Högskolan i Halmstad och har även studerat flera enstaka kurser bland annat projektledning, media- och kommunikation, förändringsarbete och våld i nära relationer. Johanna är en person som sällan sitter still och hon testar gärna på allt som kommer i sin väg. Tidigare jobbade hon inom servicebranschen och tycker det är superkul att jobba med människor.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Johanna.

Varför sökte du dig till 2Secure?
Jag fick nys om jobbet genom min släkting som också jobbar på 2Secure. Jag bodde i Halmstad under den perioden och kände att jag saknade Stockholm efter studietiden. Med tanke på min utbildning och breda intresse så kändes rollen perfekt för mig. En roll att utvecklas i och få tillämpa mycket av det jag studerat i praktiken. I övrigt tycker jag säkerhetsbranschen är väldigt intressant och hade jag inte studerat beteendevetenskap hade jag velat bli kriminolog.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?
Jag jobbar som Office Manager på Stockholmskontoret.

Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?
Varierat arbete med härliga arbetskamrater, där jag har möjlighet att kunna lära mig massa nytt och träffa intressanta människor. Att vara spindeln i nätet, koordinera och ha ett finger med i spelet i flera olika projekt är något som passar mig väldigt bra.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?
Att få testa på olika arbetsuppgifter och kunna växa in i en roll som jag känner mig trygg i och tycker om. Jag vill lära mig mer om säkerhetsbranschen och känna att jag bidrar med den kunskap och erfarenhet jag har. Jag försöker ständigt bli bättre och gillar att utmana mig själv i mitt arbete. Det ska bli spännande att se hur min roll ’’växer’’ med mig.

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?
Jag gillar att umgås med min familj och vänner, spela padel och träna, men tycker det är minst lika viktigt med dagar utan planer. För att bara kunna slappa och ladda om batterierna. Det behöver finnas en balans.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?
Med det varma välkomnandet jag fick när jag började så gick det mig snabbt att känna mig som en i gänget.

Vill du jobba hos oss?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!