Vi välkomnar Christian Egerius

29 september, 2022

Christian är 43 år och bor i Genarp med sambo och två barn. Han har ett stort tekniskt intresse och älskar att hitta lösningar på olika utmaningar. Tidigare bodde han och familjen i Malmö där han också jobbade som polis. Där var han bland annat utredare på grova brott, arbetade mot internationell grov organiserad brottslighet och var lärare på polisutbildningen i Malmö. Han har också arbetat som projektledare och forskningspartner inom körsimulatorer för Malmö Universitet.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Christian.

Varför sökte du dig till 2Secure?

Jag har alltid jobbat med säkerhet på ett eller annat sätt och efter att ha tagit beslutet att lämna Polismyndigheten kändes 2Secure som det självklara valet att söka sig till. Kompetensen, erfarenheten och drivkraften som finns i företaget lockade. Och skulle jag lämna Polisen ville jag jobba med de bästa i branschen.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

Som säkerhetskonsult på Private. Där mitt uppdrag är att hjälpa privatkunder som har ett behov av att se över sin egen och/sin familjs säkerhet på grund av förmögenhet, position eller exponering i samhället.

Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?

Att utvecklas tillsammans med företaget och mina medarbetare.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Skapa nya kontakter och bredda mitt nätverk. Vara en del av att skapa den trygghet för våra kunder som 2Secure står för.

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

Att få sätta mig på min landsvägscykel och köra en runda över de skånska landskapen ger mig ro i kroppen och möjlighet att ladda om batterierna.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

Svårt att säga, det viktigaste är att man har ett klimat på jobbet där det utan prestige går att ställa frågor om man är osäker på något.

Vill du jobba hos oss?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!