Vi välkomnar vår nya medarbetare Tova Rongedal

15 juni, 2023

Tova är 29 år och kommer från Stockholm. Hon har en bakgrund inom retail där hon har arbetat som säljare och haft roller som floormanager och teamleader. Med ett långvarigt intresse för säkerhet tog hon beslutet att byta karriär och genomgå en utbildning som Trygghets- och Säkerhetskoordinator på Företagsuniversitetet. Innan hon började på 2Secure, hade Tova erfarenhet av rekrytering och bemanning där hon ansvarade för flera konsulter.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Tova.

Varför sökte du dig till 2Secure?

Jag fick höra talas om 2Secure under min utbildning på Företagsuniversitetet, och där väcktes mitt intresse för bolaget. Att söka mig till en arbetsplats där jag skulle få arbeta med något jag tycker är väldigt intressant, på ett bolag i framkant kändes självklart.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

Som Researcher på affärsområdet Human Risk Management.

Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?

Mina förväntningar är en stimulerande arbetsplats, som bidrar till att göra samhället mer tryggt och säkert.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Jag vill utveckla min förmåga att analysera information och bidra till att skapa goda förutsättningar för en lyckad rekrytering.

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

Jag får energi från kollegorna på jobbet, men utöver det ser jag till att vara fysiskt aktiv och att träffa familj och vänner.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

Allt är relativt, för min del kände jag mig snabbt som en del av mitt team tack vare deras öppenhet och engagemang.

Vill du jobba hos oss?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!