Vi välkomnar vår nya medarbetare Erik Baumgardt

1 december, 2022

Erik bor i Sollentuna med sambo, två barn och en katt. Han jobbade senast som informationssäkerhetsamordnare på Sollentuna kommun. I kommunen arbetade han både med informationssäkerhet och dataskyddsfrågor (GDPR). Han är i grunden statsvetare som tidigt inriktade sig på säkerhetspolitik och integritetsfrågor.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Erik.

Varför sökte du dig till 2Secure?

Jag var sugen på att byta arbete och fick tips av en tidigare chef att det fanns öppningar på 2Secure. När jag läste på om företaget och pratade med min kontakt och representanter för företaget fick jag en bra magkänsla något som är viktigt för mig.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

Jag kommer arbeta som informationssäkerhetkonsult.

Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?

Jag vill utvecklas och lära nytt och såklart bidra till faktisk utveckling hos våra kunder. Det skulle även vara kul att få dela med mig av mina erfarenheter från kommunal sektor till mina nya kollegor.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Att leverera faktiskt resultat till våra kunder. Där kunden förstår och uppskattar det jag gör. Jag vill även bredda min kompetens ytterligare och lära mer.

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

Det är klyschigt men jag uppskattar att vara ute i naturen med familj, fixa med något där hemma eller laga mat. För mig är det ett bra sätt att stänga av jobbet för en stund. Jag är även en storkonsument av poddar och passar på att slå ett slag för P1:s repertoar.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

Det beror på. Till viss del är man nog alltid ny på jobbet. Förhoppningsvis kommer jag vara lite ny på jobbet lång tid framöver.

Vill du jobba hos oss?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!