Vi välkomnar vår nya medarbetare Peter Martin

21 april, 2022

Peter har en gedigen bakgrund som polis med många olika befattningar och chefsutbildningar. Poliskarriären avslutades som kommissarie i polisområde Malmö 2007. Därefter började han som säkerhetskonsult på ett dotterbolag inom Peabkoncernen. Sedan 2010 har han arbetat som säkerhetschef på Peab. I den rollen arbetade han med att skapa trygga arbetsplatser. Som en del av detta arbete har han under åren utvecklat bakgrundskontroller, utredningar och systematiska kontroller av företag i byggbranschen för att sålla bort de oseriösa aktörerna. Peters kunskap och erfarenhet har gjort att han även har arbetat med arbetslivskriminalitet tillsammans med och i samverkan med myndigheter, byggbranschen, ID06AB, Skatteverket, Polisen och fler aktörer.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Peter.

Varför sökte du dig till 2Secure?
Jag har följt 2Secures utveckling och tycker att det är ett företag med en fantastisk utveckling. Jag har en del gamla arbetskamrater, som arbetar på 2Secure och de pratar varmt om företaget.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?
Jag ska arbeta som enhetschef för affärsenheten Arbetslivskriminalitet.

Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?
Jag kommer få arbeta med något som jag brinner för och det ska bli roligt.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?
Enheten Arbetslivskriminalitet är redan ledande i branschen och min roll är att tillsammans med medarbetare, samarbetspartners och kunder se till att enheten fortsätter att vara den mest professionella aktören på marknaden.

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?
Jag gillar att vara aktiv och tillbringar gärna lediga dagar på en cykel eller i vår stuga med målning, snickeri och trädgårdsarbete. Men en lat dag på stranden eller sport på TV är också en skön avkoppling, vilket krävs när jobbet är intensivt.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?
På bra arbetsplatser är man inte ny på jobbet så länge.

Vill du jobba hos oss?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!