• en
 • sv
 • Säkerhetsrådgivning

  Skräddarsydda tjänster inom säkerhetsrådgivning för företag och privatpersoner

  2secure erbjuder kompetent och specialiserad säkerhetsrådgivning för såväl privatpersoner som företag, myndigheter och organisationer. Våra säkerhetskonsulter, med bakgrund inom bland annat Polisen, försvarsmakten och IT-säkerhetsbranschen, står redo och rustade att hjälpa dig eller ditt företag att höja säkerhetsnivån och skydda era tillgångar.

   

  Kontakta oss

  Konkret rådgivning för ditt företag

  Skydd av information

  Att skydda värdefull information är idag svårare än vad det var för några årtionden sedan. Det finns många sätt för kriminella att stjäla dokument, information från databaser, mail med sekretessbelagt material och så vidare.

  Samtidigt är det ofta av yttersta vikt för ett företag att skydda känslig information, och det är där vi kommer in. Vi har kunskaperna och erfarenheten för att upptäcka vilka hotbilder som finns och hur man ska handskas med dem, och vi hjälper er att ta de steg ni behöver ta i ert säkerhetsarbete.

  Bedrägerier

  Hur vet man att man är utsatt för ett bedrägeri? Många upptäcker det först när det redan är försent, och företaget har lidit skada. Att bli utsatt för ett bedrägeri eller bedrägeriförsök är tufft, det är lätt att man känner sig lite dum, och samtidigt kan man tappa tilliten till sina medmänniskor. Men det finns sätt att upptäcka bedrägerier, och vi kan hjälpa dig och ditt företag med det.

  Skydd av tillgångar

  För varje företag är tillgångarna det som möjliggör tillväxt och framgång. Självklart måste man ha en plan för hur de ska skyddas på bästa sätt. Tillgångar kan vara fysiska, som material, utrustning och tillverkade produkter, men det kan också för många företag handla om immateriella tillgångar som kunskap och idéer. Säkerhetstänket kring skyddet av ditt företags tillgångar måste därför vara flexibelt och anpassat efter hur det ser ut på just ditt specifika företag.

  Med hjälp av en riskanalys kan vi hjälpa dig att peka ut risker och hotbilder och ge dig råd kring hur de ska minimeras. Vi har vår egen metod för riskanalys som vi kallar för resiliensanalys, som syftar till att i samarbete med er kartlägga alla de risker som kan finnas för ditt företag och hur du ska göra för att undvika dem.

  Säkerhetsrådgivning för privatpersoner

  • Larm och lås

  Att tillfället gör tjuven är ett gammalt slitet, men ack så sant uttryck. Trots den höga inbrottsstatistiken är det tyvärr många bostadsinnehavare som underskattar riskerna med inbrott och nöjer sig med ett bristfälligt inbrottsskydd.

  Vi vet hur inbrottstjuvar tänker, och vi kan hjälpa dig att ge din bostad ett fungerande skalskydd som förlänger den tid det tar att bryta sig in i ditt hus så pass mycket att tjuven inte anser det vara värt risken.

  • Identitetsstöld

  Att råka ut för identitetsstöld är obehagligt, men tyvärr blir det vanligare och vanligare. De generella råden kring hur du ska undvika det, att skydda dina lösenord och andra uppgifter, att aldrig öppna okända mail och så vidare, är bra men ibland råkar man bara göra fel.

  Med vår bakgrund inom Polisen är vi vana vid att hantera identitetsstölder och kan hjälpa dig att bli bättre på att skydda dina identitetshandlingar, bankuppgifter och annan värdefull information. Information som går att använda för att till exempel handla saker eller ta lån i ditt namn.

  • Vid resor

  Ett bra reseskydd gör semestern roligare och tryggare. Vi kan erbjuda rådgivning kring säkerhet på resor, vad du bör tänka på, vad du ska undvika och hur du gör om någonting oförutsett inträffar. Har du en uttalad hotbild riktad mot dig kan vi även erbjuda personskydd på resan, både för dig och din familj, och vi anpassar då skyddet efter den aktuella hotbilden och resmålet. Med oss får du en trygg och säker resa.