2Secure Protection välkomnar personskyddsproffs Joakim Kullström

26 januari, 2024

2Secure Protection får tillökning av ny kollega, Joakim Kullström kommer med erfarenheter närmast från Säkerhetspolisens livvaktsgrupp och dessförinnan polisens förstärkt regionala insatsstyrkan (Fd Piketen).

Vi är glada att välkomna Joakim som kommer att jobba med personskydd på ledningsnivå.

Att arbeta med personskydd handlar om att ha skarp närvaro och fysisk kapacitet för snabb respons vid behov. På 2Secure strävar vi efter att inte bara säkra skyddet utan också att skapa extra lager av trygghet, personlig integritet, hälsa och rörelsefrihet. Joakim, med omfattande erfarenhet, har precis klivit in i rollen som livvakt på 2Secure. Han tillför värdefull kunskap som sömlöst integreras i vår organisation, och är stärkande för vårt team. Vår gemensamma erfarenhet är vår styrka hos 2Secure och det är den kompetensen som positionerar oss som ledande inom personskydd i säkerhetsbranschen.

Läs mer om Joakim och hans bakgrund.

 

Hej Joakim, du har en spännande bakgrund. Vad får dig att vilja jobba i säkerhetsbranschen?

 

Att jag hamnade i säkerhetsbranschen var bara en slump för länge sedan. Min far och alla hans bröder var poliser i Stockholm och mina vänner började polisskolan så det var bara att ”haka på” så att säga. Ångrar verkligen inte mitt yrkesval.

 

Vad blir ditt nya uppdrag och inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

 

Mitt nya jobb är på 2Secure Protection som livvakt åt en högt uppsatt VD inom näringslivet.

 

Vad har du för bild av 2Secure som företag?

 

Min bild av 2secure är att det är det ledande säkerhetsföretaget på den Svenska marknaden. Grundarna och många av de anställda känner jag väl till från mitt tidigare jobb på Piketen i Stockholm där vi lokaliserade i samma byggnad som Nationella insatsstyrkan. En samling duktiga kollegor som jag såg upp till på den tiden.

(Och även nu såklart:)

 

Vad har du för förväntningar på din roll/arbetsplats?

 

Mina förväntningar på det nya jobbet är det ungefär kommer att bli något liknande mitt förra arbete som livvakt hos Säpo. Jag ser fram emot att få börja med allt vad det innebär. Nya arbetskamrater, nya utmaningar i jobbet, ny arbetsplats och nya arbetstider.  Det ska också bli skönt att få fokusera på själva jobbet och inte så mycket på administration och utbildning som tagit mycket tid tidigare. Jag hoppas på att träffa många spännande och kompetenta kollegor och ser fram emot att jobba varannan vecka. När jag inte jobbar bygger jag på mitt hus och seglar.

 

Vilka av dina tidigare erfarenheter tar du med dig i ditt nuvarande uppdrag?

 

Eftersom jag kommer direkt från 15 år som livvakt hos Säpo tror jag att jag har med mig mycket kunskap i hur livvaktsarbete i olika former bedrivs. Vi har där varje vecka haft utbildning i bla. skytte, närkamp, taktik, sjukvård, bilkörning, lagstiftning mm. Även fyra separata utbildningsblock på 3-4 dagar per gång varje år, då vi drillats i ovan nämnda.

 

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

 

Jag fyller på min energi i gymmet eller springandes i skogen. Sommartid sker den mesta energi inhämtningen forsandes fram längs ostkusten i min trimaran segelbåt.

 

Om 2Secure protection

Vårt personskydd riktar sig både till privatpersoner och företag. Vi strävar efter att skapa en känsla av trygghet och skydd i varje situation. Genom att anlita oss kan du vara säker på att du och dina nyckelpersoner är i trygga händer. Vi skräddarsyr kvalificerade säkerhetslösningar baserat på aktuell hotbilden. Hos oss kompromissar vi aldrig med säkerheten. Därav gör vår flexibilitet och dedikation oss till din pålitliga partner, oavsett vilka krav eller behov du har.

Kontakta oss för att skapa en skräddarsydd säkerhetslösning som passar just dig eller ditt företag.

 

LÄS MER OM VÅRA TJÄNSTER