Vi välkomnar vår nya medarbetare Sarah Tegborg

16 mars, 2022

Sarah är 29 år och kommer från Eskilstuna och är precis inflyttad till Stockholm. Hon arbetade tidigare som frivårdsinspektör, och har en utbildningsbakgrund inom kriminologi och rättssociologi.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Sarah.

Varför sökte du dig till 2Secure?

Jag kände att jag inte utvecklades i min dåvarande roll och jag behövde nya utmaningar. Jag hittade 2Secures platsannons av en slump och tyckte att både företaget och rollen verkade intressant. På intervjun kände jag direkt att ”här vill jag vara”. Det var framförallt möjligheten att få vara med i uppstarten av ett relativt nystartat affärsområde och att få jobba med en ny spännande lagstiftning som lockade.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

Jag jobbar som handläggare på affärsenheten Visselblåsning.

Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?

Jag hoppas att jag kommer att få lära mig massor om området av mina kompetenta kollegor och utmana mig själv i olika sammanhang. Jag ser också fram emot spännande möten med både kollegor och kunder.

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

Jag älskar träning i alla dess former och det är i huvudsak så jag hämtar energi. Att umgås med familj och vänner ger mig också energi.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

Tills någon annan kommer in och blir ”den nya”. Skämt å sido, jag skulle säga att det är högst individuellt. Min erfarenhet är att det brukar hjälpa att vara nyfiken och ställa mycket frågor för att snabbt komma in i arbetet. Det är ju en kontinuerlig lärandeprocess, så fullärd blir man nog aldrig. Jag hoppas att jag inom ett par månader känner mig helt varm i kläderna. 

Vill du jobba på 2Secure?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!