Möt säkerhetskonsulten med hjärta för ungdomars trygghet

10 april, 2024

Med drygt tjugo års erfarenhet av arbete med ledning, koordinering, eventsäkerhet och operativt säkerhetsarbete, i både statlig och privat sektor, intar nu Jenny Enarsson en viktig roll att utveckla 2Secures erbjudande för privat och företagskunder. I bagaget har hon dessutom med sig ett stort socialt engagemang där säkerhet och trygghet för barn och unga har hög prioritet.

– Varför sökte du dig till 2Secure?

Jag kände mig redo för en ny utmaning och hade hört mycket gott om företaget 2Secure. Lite research och ett möte med några av medarbetarna bekräftade den uppfattningen. Företagets bredd, spännande uppdrag och kompetenta personal gör att jag gärna vill bli en del av detta team.

– Vad blir ditt uppdrag, inom vilket område?

Säkerhetskonsult inom affärsområdet Executive där jag har fokus på säkerhet och trygghet för företagets kunder och deras familjer.

– Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?

Jag förväntar mig att både kunna bidra till företagets utveckling och att utvecklas själv. Att få ta del av företagets gedigna erfarenheter och kompetens och samtidigt kunna bidra med min kunskap.

– Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Initialt vill jag lära mig av mina kollegor så att jag kan arbeta självständigt i min yrkesroll. Därefter vore det roligt att kunna vara med och utveckla företagets tjänster i takt med samhällsutvecklingen.

– Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

Jag återhämtar mig genom att vara aktiv. Träning, resor och renovering av nyinköpt lägenhet. På senare tid även socialt ansvarstagande i form av nattvandring i området där jag bor, en viktig verksamhet där man med små medel kan göra stor skillnad för våra ungdomar.

 – Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

I min roll tror jag man alltid kommer vara ”lite ny på jobbet” då man ställs inför så olika situationer. Då man ständigt måste identifiera de specifika behoven i varje nytt uppdrag tror jag att det som är spännande och utmanande med det här jobbet alltid kommer att finnas där.

Självklart är man lite mindre ny så fort man kan arbeta självständigt.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Läs mer om våra lediga tjänster här