• en
 • sv
 • Webinar | 22 oktober | Om att skapa trygghet för affärsresenärer

  2Secure, Safeture och Safehotels har gått samman för att hålla ett webinar om resesäkerhet riktat mot företag och personer som reser i tjänsten. 

  Dominic Bowen som är Global Security Consultant för Travel Risk Management hos oss på 2Secure kommer att delta i ett panelsamtal kring resesäkerhet tillsammans med Jens Näsström (Content Director på Safeture), Joachim Törngård (SEO, Safehotels) och Andy Williams (VP Business Development and Quality Assurance, Safehotels).

  Duty of Care gentemot anställda blir alltmer komplex och viktig. Den anställde behöver känna ett förtroende gentemot arbetsgivaren så att denne uppfyller sin plikt genom att identifiera och minska risker. Det finns exempel på när arbetsgivaren misslyckats i sin omsorgsplikt och hur det kan minska förtroende och kosta pengar för arbetsgivaren.

  ”Jag är väldigt glad över detta webinar och att kunna hjälpa människor att lära sig mer om hur de kan minska riskerna för personal som reser utomlands. Riskerna för affärsresande är mycket vanligare än vad de flesta inser, men de är lätta att hantera” säger Dominic Bowen.

  Under 30 minuter kommer de att prata om Duty of Care (omsorgsplikt företag har över anställda), säkerhet på hotell och hur företag kan skapa trygghet för sina anställda. Mot slutet av webinaret finns det utrymme att ställa frågor.

  Har du några frågor om eventet? Hör då av dig till Dominic Bowen, Global Security Consultant för Travel Risk Management.

   

  Webinaret hålls den 22 oktober kl 15.00. Anmäl dig nedan på länken. Välkommen!

   

  anmäl dig här

   

  Varmt välkomna!