Vi välkomnar vår nya medarbetare Helena Appelgren

10 mars, 2022

Helena har arbetat många år som polis och inom Kriminalvården. Hon har en juristkandidatutbildning. Innan hon började hos oss på 2Secure arbetade hon som säkerhetschef och kanslichef i en kommun i Stockholm. Arbetet i kommunen gav henne en god kunskap och förståelse för det ansvar som ligger på en kommun och för den kommunala förvaltningsprocessen. 

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Helena.

Varför sökte du dig till 2Secure?

Jag har tidigare anlitat 2Secure i olika typer av uppdrag och har då varit väldigt nöjd med de tjänster som levererats. 2Secure är kunniga och professionella och ser till kundens specifika behov. Därför kändes det naturligt för mig när jag ville göra ett annat karriärval att söka mig till 2Secure.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

Jag kommer jobba som Senior konsult med fokus på företagssäkerhet och vara placerad på kontoret i Stockholm.

Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?

Att utveckla och bredda min kompetens men även att få möjlighet arbeta med många olika typer av kunder och kundbehov. Jag har nyligen börjat arbeta på 2Secure men känner redan att jag har utvecklat min kompetens.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Jag vill leverera tjänster och produkter som möter upp och motsvarar kundens behov. De tjänster och produkter som 2Secure levererar medför givetvis en ökad säkerhet och förmåga hos den enskilda kunden men i förlängningen också ett motståndskraftigare samhälle i stort. Det motiverar mig ytterligare och är något som jag har med mig i min yrkesroll.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

Jag har fått ett väldigt bra välkomnande på min nya arbetsplats vilket gjort att jag nu efter en månad inte känner mig som ”ny på jobbet” längre.

Vill du jobba på 2Secure?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!