Vi välkomnar vår nya medarbetare Petra Loftén

16 maj, 2023

Petra är 33 år och bor i Strängnäs. Hon har alltid haft ett stort intresse för att arbeta med säkerhetsfrågor och tycker det är viktigt att kombinera de hårda värdena tillsammans med de mjuka för att hitta de bästa lösningarna. Hon har erfarenhet av att arbeta med säkerhetsfrågor både på myndighet och privata företag och jobbade senast som Säkerhetschef på Spotify.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Petra.

Varför sökte du dig till 2Secure?

Jag har alltid känt till företaget och när jag var redo för en förändring så kändes det helt rätt att söka mig till 2Secure. Här arbetar man med värderingar jag står bakom och jag ser fram emot ett varierande arbete på ett företag där det finns mycket kompetens.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

Jag kommer arbeta som säkerhetskonsult, främst mot privata företag.

Vad har du för förväntningar på din nya arbetsplats?

Mina förväntningar är att jag ska få jobba mycket med att hjälpa kunder i frågor som jag själv tycker är intressanta samt att få utvecklas i min egna roll tillsammans med kollegorna. Att få lära mig ny kunskap och gå utanför min comfort zone –  där trivs jag bra.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Jag vill uppnå god kundkontakt, möta kunden där de befinner sig i sitt säkerhetsarbete och med min kunskap bidra med att hjälpa, utveckla och öka säkerhetsmedvetenhet.

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

Jag flyttade till Strängnäs för att komma närmre naturen så en promenad i skogen eller längs vattnet ger mig energi. Jag spenderar även tid med min pojkvän, lyssnar på en podcast eller tittar på en serie i soffan för att få återhämtning.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

När det kommer till kunskap kan man känna sig ny på jobbet så länge man lär sig. När det gäller interna processer, rutiner och arbetssätt hoppas jag känna att jag har någorlunda koll inom några veckor.

Vill du jobba hos oss?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!