• en
 • sv
 • Vi välkomnar | Jenni Nordbeck

  Jenni Nordbeck 

  Account Manager i region Syd/Väst och ansvarig för upphandlingar

  jenni.nordbeck@2secure.se

   

  Hur ser din yrkesmässiga bakgrund ut?

  Jag kommer från mediabranschen där jag jobbat dem sista 15 åren med allt ifrån försäljning, varumärkes byggande aktiviteter till projektledning och affärsutveckling. Min styrka ligger i att vara målmedveten, vara lyhörd samt min förmåga att skapa långsiktiga relationer. Innan min yrkesmässiga karriär tog fart pluggade jag 2 år på IHM business school och tog sedan en bachelor i business management på Bond University i Australien.

  Varför just 2Secure?

  För mig är det viktigt med ett företag som ser individen och där det finns möjlighet till yrkesmässig utveckling. 2Secure är ett företag i framkant och som ligger helt rätt i tiden. Samtidigt är det en spännande bransch med mycket utvecklingspotential.

  Vad ser du mest fram emot med att jobba på 2Secure?

  Att få jobba med ett härligt gäng otroligt kompetenta människor samt lära mig mer om branschen som är helt ny för mig. Jag tar med mig allt mitt kunnande och applicerar det i en ny miljö, väldigt inspirerande.

  Har du någon trendspaning inom säkerhet?

  Om vi tittar på vad som skett under det senaste året så tror jag det kommer att påverka hur bolag ser på säkerheten totalt sett. Allt ifrån rätt person på rätt plats i form av bakgrundskontroll och visselblåsarsystem till säkerheten kring vår IT miljö och vårt informationsflöde, här tror jag det finns mycket intressant att jobba med.