Vi välkomnar vår nya medarbetare Erik Rosenqvist

20 oktober, 2022

Erik är 39 år och bor i Stockholm med sin familj. Han har en bakgrund inom operativ, taktisk och strategisk säkerhet på Polismyndigheten, Försvarsmakten, Skatteverket och Valmyndigheten.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Erik.

Varför sökte du dig till 2Secure?

Egentligen hade jag inte en tanke på att söka mig till ett säkerhetsbolag. Jag trivdes väldigt bra med mina arbetsuppgifter och kollegor på Skatteverkets säkerhetsenhet. När jag blev uppringd av 2Secure ringde de i exakt rätt ögonblick. Nämligen första dagen på min föräldraledighet då alla mina arbetsuppgifter var överlämnade till en kollega. När jag fick höra om 2Secures superspännande bolagsresa och fina bolagskultur kunde jag inte motstå att hoppa på.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?

Som säkerhetskonsult inom samhällsskydd och beredskap.

Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?

Att få fortsätta hjälpa organisationer med trygghetsskapande och säkerhetshöjande insatser. Med andra ord att hjälpa dem kontrollera sina risker. Jag ser även fram emot att stötta kollegor med vad jag kan inom utredningar och utbildning. Givetvis vill jag även ha roligt längs vägen, trivsel är en enorm källa till produktivitet.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?

Bolagets värdeord handlingskraft, kompetens och pålitlighet tycker jag på ett bra sätt sammanfattar vad jag vill leverera gentemot våra kunder.

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?

Jag är passande nog medlem i en kajakklubb i närheten av vårt kontor. En paddeltur runt Kungsholmen ger mig en rejäl energiinjektion.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?

Jag ser fram mot att träffa alla medarbetare. När jag har gjort det är jag inte längre ny för dem. Då är jag en bra bit på vägen.

Vill du jobba hos oss?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!