• en
 • sv
 • Vi välkomnar | Adam Otter

  Adam Otter

  Researcher, Screening

   

  Hur ser din yrkesmässiga bakgrund ut?

  Jag har tidigare erfarenhet som handläggare på Migrationsverket och handläggare/Försäkringsutredare på Försäkringskassan.

  Varför just Screening?

  I mina tidigare tjänster har jag också jobbat med olika personutredningar och jag insåg snabbt att det var någonting jag tyckte var väldigt roligt och intressant. På 2secure kan jag fortsätta med de arbetsuppgifter jag tycker är spännande och jag kan också vidareutveckla min kompetens inom området.

  Vad ser du mest fram emot med att jobba på 2Secure?

  Jag ser framförallt fram emot att lära mig mer om säkerhet och att få vara en del av det fantastiska team som finns på kontoret.

  Har du någon trendspaning inom säkerhet? Under mina tidigare tjänster inom den offentliga sektorn märktes en ökad tendens till olika typer av fusk med förmåner och bidrag, en utmaning jag tror samhället kommer att få en ökad medvetenhet om i framtiden.