• en
 • sv
 • Vi väkomnar | Mikael Klots Rubin

   

   

  Security Consultant, Private

  mikael.klots.rubin@2secure.se 

  Hej Mikael! Välkommen till 2Secure! Berätta lite om din bakgrund. 

  Som 19-åring började jag på Polishögskolan 1988 och jag började min poliskarriär på Tunnelbanepolisen. Hösten 1993 började jag som operatör på Nationella Insatsstyrkan med sekundär uppgift att verka som Insatssjukvårdare. 2001 avslutade jag min karriär inom polisen för att arbeta privat innan jag 2004 påbörjade min utbildning till sjukgymnast på Karolinska Institutet. Januari 2008 så anställdes jag som Medicinskt ansvarig på Hammarby Fotboll AB där jag verkar till jag säger upp mig och avslutar den tjänsten i oktober 2020. Därefter påbörjar jag min tjänst som säkerhetskonsult på 2Secure.

   

  Vad är det med affärsområdet Private som lockade dig?

  Det är inom det affärsområdet som jag kommer att kunna bidra på bästa möjliga sätt. Min personlighet, mina kunskaper och min erfarenhet kommer bäst till sin rätt här. Min förmåga att kommunicera och att bygga relationer i kombination med de erfarenheter jag förvärvat genom åren gör att jag kommer att kunna leverera på en hög nivå.

   

  Vad ser du mest fram emot med att jobba på 2Secure?

  Jag ser mest fram emot att få jobba med mina gamla kollegor från Nationella Insatsstyrkan samt att få lära känna mina nya arbetskamrater.

   

  Vilken är din viktigaste trendspaning just nu?

  Krisledning och kriskommunikation har inte varit optimal under Covid-19 vilket har skapat avstånd, misstro och tvivel. Avsaknad av nära mänsklig kontakt med våra äldre släktingar i kombination med den sociala distanseringen och det ökade distansarbetet, tror jag kommer att påverka hela samhället för lång tid framöver. Vår vardag och våra värderingar kommer att utvecklas och förändras.