Vi välkomnar vår nya medarbetare Josefine Källgren

22 februari, 2022

Josefine Källgren fyller 30 år i april. Hon bor med man och son i hus utanför Göteborg. Utanför jobbet älskar hon att vara kreativ, det visar sig i inredning och matlagning. Hon är utbildad IT-säljare och har jobbat med försäljning i 8 år.

Vi passade på att ställa några snabba frågor till Josefine. 

Varför sökte du dig till 2Secure?
Jag fick tips av min säljcoach om att 2Secure hade en annons ute som skulle passa mig perfekt. Jag läste på och blev fascinerad över hur företaget grundades och vilka affärsområden vi har. Så 2Secures resa var det som fick mig på kroken och sedan visade det sig vara en fantastisk arbetsplats.

Inom vilket affärsområde/affärsenhet ska du jobba?
Jag är Account Manager på affärsenheten Visselblåsning.

Vad har du för förväntningar på din nya roll/arbetsplats?
Att jag kommer få lära mig mycket nytt om området. Jag ser fram emot att få träffa nya spännande kunder och härliga kollegor.

Vad vill du uppnå i din nya yrkesroll?
Att träffa nya kunder är det jag brinner för. Att sedan hjälpa kunder till en säker funktion inom visselblåsning och förklara varför 2Secure är den bästa aktören på marknaden. Jag tycker att förtroende är den bästa egenskapen du kan ha när du jobbar med försäljning och det är något som är min styrka.

Att vara ny på jobbet tar på krafterna, hur hämtar du kraft och fyller på med energi?
Absolut, det tar mycket på krafterna och man är ofta helt slut i huvudet. Jag hämtar kraft hos min familj när vi hittar på mysiga saker ihop men även att träna hjälper.

Hur länge tycker du att man är ny på jobbet?
Svår fråga det beror på men jag skulle säga ungefär 3 månader innan man är någorlunda varm i kläderna. Men sedan kommer man att behöva ställa frågor en lång tid efter det, tur att jag har så många kompetenta kollegor.

Vill du jobba på 2Secure?
Kika in på vår karriärsida för lediga jobb!