Akutsjukvård

Förbättra din egen säkerhet genom att lära dig den viktigaste akutsjukvården som kan behövas inom hemmet, i händelse av olycksfall eller sjukdom. Vill du boka en utbildning för dig och din familj?

Hur ska du agera när olyckan är framme?

Oavsett i världen vi verkar så är alltid trafik, sjukdomar och olyckor de största sårbarheterna mot oss själva och vår familj. Att förebygga att dessa inträffar är alltid det bästa men det gäller även att du är förberedd om något inträffar. Denna kurs är anpassad för privatpersoner och familjer som vill förbättra sitt eget skydd genom att lära sig den viktigaste akutsjukvården som kan inträffa inom hemmet.

Efter genomförd utbildning skall ni som familj ha en grundlagd förståelse för vilka åtgärder som är viktigast att genomföra när en olycka sker eller vid ett akut sjukdomstillstånd.

Målgrupp

Denna utbildning riktar sig mot familjer som önskar höja sin kompetens och färdighet i att kunna hjälpa varandra i händelse av olycksfall och sjukdom både i hemmet och på resan.

Utbildningen kräver inga förkunskaper. Både vuxna och barn är välkomna. Kursen är öppen för alla åldrar och kan med fördel genomföras hemma hos er eller i våra träningslokaler.

Innehåll

Efter genomförd utbildning erhåller kursdeltagaren ett intyg om fullgjord utbildning.

Kursen tar 3 timmar

Nästa kurstillfälle

För mer information kontakta: academy@2secure.se

Kontaktpersoner