• en
 • sv
 • Säkerhetslösningar vid stora evenemang

  Eventsäkerhet är en tjänst som erbjuds under såväl mindre som större event för att minska risk och öka säkerhet. Vårt team har erfarenhet inom båda områdena.

  Större evenemang med mycket mediabevakning exempelvis modeveckan, bokmässor, politiska sammankomster osv. kräver ett heltäckande säkerhetsarbete som innefattar allt från planering och riskförebyggande arbete till löpande säkerhetslösningar och bedömningar. Vårt eventsäkerhetsteam består av erfarna säkerhetskonsulter som är vana vid liknande evenemang och som arbetar nära polisen.

  Ett företag som skulle delta vid denna typ av evenemang anlitade oss för att vi skulle tillhandahålla eventsäkerhet och personskydd för deras anställda. Företaget ville att allt skulle fungera smidigt och att de anställda skulle känna sig trygga under hela evenemanget.

  Inledningsvis samlade vi in relevant information om potentiell hotbild för att veta vilka eventuella risker som fanns i samband med eventet och för att förebygga dessa. Vi gjorde bedömningar om vid vilka aktiviteter det kunde behövas extra säkerhet och koordinerade vårt arbete med polisen på plats.

  Under eventets gång fanns vårt team hela tiden med de anställda och skötte all koordination mellan olika aktiviteter. Allting fungerade bra kring säkerheten och de anställda kunde fokusera på sitt arbete och känna sig trygga.

   

  Är du intresserad av eventsäkerhet inför ert kommande evenemang kontakta då Christoffer Stiernborg på christoffer.stiernborg@2secure.se eller på +4676-146 24 57.

  Vill du läsa mer tryck här.