• en
 • sv
 • Säkerhet i samband med styrelsemöte och aktiviteter

  Vid evenemang kan det krävas säkerhetslösningar framför allt i förebyggande syfte men också om det finns en aktuell hotbild. Eventsäkerhet är en tjänst som gör de möjligt för företag och privatpersoner att lägga över ansvaret för säkerheten på 2Secure som sedan sköter hela arbetet från början till slut. Vårt tjänsteområde är operativt – vi finns på plats där det behövs och jobbar efter utarbetade säkerhetsrutiner samtidigt som vi erbjuder en skräddarsydd lösning för våra kunder.

  Ett internationellt företag skulle anordna ett helgevent där de samlade alla medlemmar i styrelsen och där de skulle röra sig mellan olika möteslokaler, restauranger, hotell och aktiviteter i skärgården. Företaget ville att helgen skulle fungera smidigt och att samtliga medlemmar, även de internationella, skulle känna sig trygga under sin vistelse. Företaget hade ingen aktuell hotbild men kontaktade oss för att vi skulle tillhandahålla eventsäkerhet och en koordinator som hanterade all logistik kring arbetet.

  Inför helgen och evenemanget samlade vi in relevant information, undersökte om det fanns en hotbild och besökte alla platser där eventet skulle äga rum. Vår koordinator etablerade kontakt med restaurangchefer, hotellpersonal och andra aktivitetsansvariga för att sedan fungera som länk mellan de olika kontakterna.

  Under helgen fanns våra säkerhetsarbetare på plats och följde med gruppen till de olika destinationerna. Allt fungerade smidigt och styrelsen kunde fokusera på sitt arbete och de aktiviteter som planerats. Företaget var mycket nöjda och ansåg att signalvärdet av trygghet som eventsäkerheten gav förbättrade helgen avsevärt. Idag hjälper vi företaget med liknande tjänster kontinuerligt.

   

  Tryck här för att läsa mer om vår tjänster. 

  Vill du komma i kontakt med oss gällande detta kan du maila sales@2secure.se.