• en
 • sv
 • Eventsäkerhet för bandmedlemmar

  När man reser en stor grupp till ett nytt land är det svårt att i förväg identifiera potentiella risker och att arbeta förebyggande med säkerheten kring vistelsen. Man känner kanske inte till språket och är inte medveten om vilka platser där det kan vara extra viktigt med säkerhet. Vi hjälper våra kunder med detta och utformar skräddarsydda säkerhetslösningar för att minska risk och bygga trygghet.

  En kund kontaktade oss med ett uppdrag som innebar att vi under några dagars tid skulle ansvara för all säkerhet kring ett internationellt bands vistelse i Sverige. Under vistelsen hade de en konsert inbokad samt olika restaurangbesök, nattklubbsbesök och sightseeing planerade.

  Inför bandets ankomst gick vi noga igenom alla lokaler som de skulle vistas i, tog kontakt och samordnade med all övrig säkerhetspersonal vid konsertspelningen samt etablerade kontaktpersoner på restauranger och nattklubbar som skulle besökas. Vi anordnade även med samtliga transporter till och från flygplatsen, mellan restauranger och nattklubbar osv. Allt detta i syfte att garantera kvalitet och säkerhet.

  Under vistelsens gång följde vi våra utarbetade säkerhetsrutiner men gjorde även löpande bedömningar om det var något som kändes misstänkt eller lämpligt att undvika. Allt gick smidigt och bandmedlemmarna upplevde sin resa som trygg och säker.

   

  Är du intresserad av resesäkerhet? Kontakta då Mattias Nygren på mattias.nygren@2secure.se eller på +4670-999 69 57.

  Vill du läsa mer om väktare och personskydd tryck här.

  Vill du veta mer om resesäkerhet tryck här.