• en
 • sv
 • Per Hellqvist ny affärsområdeschef på 2Secure

  2Secure stärker upp med ny chef inom IT- och informationssäkerhet

  Per Hellqvist har rekryterats till 2Secure för att förstärka och fortsätta utveckla 2Secures erbjudande inom IT- och informationssäkerhet. IT- och informationssäkerhet har alltid varit en del av 2Secures erbjudande och nu läggs ytterligare fokus på att växa inom området.

  IT- och informationssäkerhet är enormt efterfrågat och har blivit en allt viktigare fråga med de utmaningar som både företag och myndigheter står inför. Per är en av Sveriges främsta experter inom området och en av de mest anlitade föreläsare inom IT- och informationssäkerhet. Vi är stolta att han vill bli en del av 2Secure och tillsammans kommer vi att fortsätta att utvecklas som bolag, säger Jeanette Lesslie, VD 2Secure.

  Per har 21 års erfarenhet av IT- och informationssäkerhet. Han blev 2010 utsedd till ”Årets Säkerhetsprofil” på Säkerhetsgalan och har även tidigare fått Näringslivets Säkerhetsdelegations stipendium. Utöver en lång erfarenhet som konsult har Per också skrivit ett antal böcker såsom ”Handbok för föräldrar – Lär dig vad ditt barn gör på Internet” och tillsammans med Dag Öhrlund utkommit med ”Skydda ditt barn på Internet”.

  Under mina 21 år i branschen har jag lärt mig att man måste tänka brett inom säkerhet och se alla pusselbitar. Den bästa IT-säkerheten kan lätt kringgås om inte säkerhetstänket finns i hela organisationen. 2Secure har ett brett erbjudande inom säkerhet och jag hoppas kunna utveckla hela erbjudandet och leverera helhetslösningar till våra kunder, säger Per Hellqvist tillträdande affärsområdeschef på 2Secure.

  Per tillträder tjänsten den 30 oktober. Närmast kommer han från en roll som seniorkonsult på Knowit och har tidigare varit senior säkerhetsexpert på bland annat Symantec och F-Secure.

   

  För ytterligare information kontakta:

  Per Hellqvist, tillträdande affärsområdeschef, 070-607 34 10

   

  Om 2Secure

  2Secure arbetar för att minska risk och bygga trygghet. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar vi en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Med ledorden Handlingskraft, Kompetens och Pålitlighet har 2Secure sedan starten 2006 vuxit till att idag omsätta ca 110 miljoner och ha 75 anställda vid kontoren i Stockholm, Köpenhamn, Göteborg och Lund. Läs mer på www.2Secure.se