• en
 • sv
 • Karriär

  Vi har vuxit kraftigt sedan 2006 och vår ambition är att fortsätta växa ihop med våra kunder och genom att alltid ha de bästa medarbetarna. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga personer med ett stort driv. Sänd gärna in en öppen ansökan till oss på rekrytering@2secure.se eller kontakta någon av oss på 2Secure.

  1. Seniora konsulter

   2Secure söker löpande medarbetare som vill utveckla våra kunders verksamhet inom risk och säkerhetsarbetet.  Som konsult hos oss är du övertygande, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad. Du arbetar löpande med både existerande och nya kunder. Du skall ha förmågan att bygga din egen portfölj med egna uppdrag och på så sätt växa inom företaget. 

   Formell kompetens och erfarenhet

   • Du har minst sex års arbetslivserfarenhet från risk- eller säkerhetsarbete (heltid).
   • Du har minst tre års arbetslivserfarenhet i ledande befattning alternativt funktionsansvar (risk eller säkerhetsområde).
   • Du kan styrka din formella risk- och säkerhetskompetens genom relevanta utbildningar, kurser, certifieringar eller motsvarande.

   Meriterande är om du har risk- och säkerhetskompetens från både privat och offentlig verksamhet.

   Idag är du mera av en generalist inom risk och säkerhet, även om du har spetskompetens inom något område.

   Personliga egenskaper

   Du har lätt för att fatta snabba, tydliga beslut som kan innebära svåra val eller ta acceptabla risker. Du tar ansvar för åtgärder, projekt och personal som konsult hos oss. Du tar initiativ, agerar med självförtroende och arbetar självständigt. Du har lätt för att starta och skapa aktiviteter samt är kvalitetsmedveten och affärsmässig.

   Som senior konsult skapar du goda relationer till kunder, personal och bygger omfattande och effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du kommer bra överens med personer på alla nivåer, har lätt för att hantera konflikter och använder humor för att förstärka relationerna med andra.

   Du gör ett starkt intryck på andra, utverkar klara överenskommelser och engagemang genom ett övertygande sätt och har förmågan att arbeta konsultativt i kundmötet. Som senior konsult stödjer du idéer för egen eller andras sak och använder effektivt processer för att påverka och övertala andra. Du skapar nya idéer, infallsvinklar, insikter och skapar innovativa tjänster eller modeller med stort kundfokus.

   Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse. Du övervakar och upprätthåller kvalitet, produktivitet och arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt.

   Du håller dig uppdaterad om konkurrenter, marknadstrender och identifierar affärsmöjligheter för organisationen samt uppvisar finansiell medvetenhet. Du kontrollerar kostnader och tänker i termer av vinst, förlust och mervärde för hela 2Secure.

   Om du är rätt för oss så väntar ett roligt gäng som bygger en ny bransch med stor framgång genom värderingarna:

   • Handlingskraft
   • Kompetens
   • Pålitlighet

   Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Lund.

   Resor i tjänsten förekommer.

   Vi ser fram emot din ansökan och kommer löpande kalla till intervjuer. Vi kommer att göra en fördjupad bakgrundskontroll på de kandidater vi finner lämpliga för tjänsten.

    

   Skicka din ansökan och CV till: rekrytering@2secure.se

    

   Vi ser fram emot din ansökan!

  2. Praktik

   Söker du praktikplats?

   2Secure söker studenter som vill genomföra sin praktikperiod hos oss. Tillsammans med erfarna seniora konsulter får du vara en del i att utveckla våra kunders verksamhet inom risk och säkerhet. Som praktikant hos oss är du noggrann, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad men prestigelös.

   Du kommer främst arbeta med analytiska uppdrag och du bör ha ett intresse av internet research, statistik och OSINT (open-source intelligence).

   Formella krav och erfarenhet

   • Din praktiktid är i slutet av en akademisk utbildning.
   • Din praktiktid skall minst vara heltid och motsvara minst 10 hp.
   • Ditt CV och din person skall möjliggöra en fortsatt anställning hos 2Secure efter praktikperioden.

   Praktikplatsens möjliga inriktningar

   • Informationssäkerhet
   • IT-säkerhet
   • Omvärldsanalys och omvärldsbevakning
   • Bakgrundskontroller och utredningar
   • Företagssäkerhet

   Ange i din ansöka vilken inriktning du önskar för din praktikperiod.

   Personliga egenskaper

   Du är analytisk och utmanas av att få ett uppdrag eller problem som du gör angripbart genom att skapa struktur, tydlighet och mätbarhet. Du håller dig uppdaterad om konkurrenter, marknadstrender och identifierar affärsmöjligheter för organisationen samt uppvisar finansiell medvetenhet.

   Placeringsort

   Stockholm, Västerås, Lund, Göteborg eller Karlstad. Resor under praktikperioden kan förekomma.

   När kan jag söka?

   Vi tar emot ansökningar augusti till oktober och kommer då kalla till intervjuer under den perioden. Vi utför alltid bakgrundskontroller innan vi ingår överenskommelse om praktikperiod.

    Skicka din ansökan och CV till: rekrytering@2secure.se

  3. Researcher

   I vår föränderliga omvärld där vi omger oss med brus av information och där allt går snabbare än någonsin finns ett behov av trygghet och transparens. Vi söker nu vår nästa kvalificerade researcher som inte bara kan kommunicera detta värde, utan faktiskt vara värdet.  

   Som researcher för marknadsledande 2Secure kommer du arbeta med informationsinhämtning för bakgrundskontroller. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att inhämta information från myndigheter, verifiera anställningar samt verifiera utbildningar. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas i din roll som researcher och som uppskattar daglig kontakt med våra samarbetspartners. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon och du omges av ett kompetent och samhällsintresserat team. I ryggen har du vårt välrenommerade och välkända varumärke som förknippas med tillit och kvalitet.

   Vi är marknadsledande inom bakgrundskontroller, har funnit på marknaden sedan 2008 och har hittills utfört mer än 15 000 kontroller. Bakgrundskontroller genomförs främst i samband med rekrytering, men också vid förvärv och vid blivande samarbetspartners.  Vi är unika på marknaden med att heltäckande erbjudande inom säkerhet och vi har ett starkt  samarbete med våra övriga affärsområden som ger ett komplett säkerhetserbjudande.

   I affärsområdet Screening ingår även tjänsteområdet Visselblåsartjänst.

   Vi sitter våning 20 och 21 på Rålambsvägen i Stockholm i ljusa fina lokaler med en 360 gradig utsikt Stockholm.

   Läs gärna mer om vårt erbjudande här:

    http://www.2secure.se/tjansteomraden/bakgrundskontroller/index.html

   https://2secure.se/tjansteomraden/whistleblowing/

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

   • Samla in information från öppna källor (ex myndigheter, domstolar), arbetsgivare/utbildningsinstitut samt inhämtning av information från olika samarbetande databaser.
   • Sammanställa informationen.
   • Verifiera och säkerställa CV.
   • m.m.

   Vem är du?

   För att lyckas i rollen som researcher ser vi gärna att du:

   • Har en eftergymnasial utbildning, exv. inom research. Du kan även efter gymnasiet ha arbetat några år och kanske även provat på studentlivet, men nu vill göra en paus i det och arbeta igen.
   • Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
   • Ytterligare språkkunskaper inom ett eller flera av de nordiska eller baltiska språken alternativt arabiska är meriterande.
   • Är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt, med god förmåga att prioritera och levererar med hög kvalitet.
   • Har förmågan att jobba på detaljnivå, samtidigt som du är duktig på att se ditt arbete i ett helhetsperspektiv.
   • Tycker om att hantera stora mängder insamlad information
   • Trivs med att periodvis arbeta i högt tempo med uppsatta deadlines

   Vi ser gärna att du börjar hos oss i mitten av augusti så vänta inte med att skicka in ditt personliga brev med tillhörande cv.

   Nu så här under kommande sommarmånader med begränsade resurser så kommer vi ha svårt att svara på eventuella frågor. De får vi ta när vi ses. Maila din ansökan till följande adress: researcher@2secure.se
   Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och du som stämmer in på den vi söker kommer att bli kallad till intervju.

    

   Vi undanbeder oss kontakt från CV- och annonssäljare. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast.

    
   2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering för privata och offentliga aktörer med höga krav. Vi har sedan starten 2006 varit en nyskapande och marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster. Vår kundbas finns främst i Sverige men vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder och vårt etablerade nätverk av samarbetspartners.