• en
 • sv
 • Karriär

  Vi har vuxit kraftigt sedan 2006 och vår ambition är att fortsätta växa ihop med våra kunder och genom att alltid ha de bästa medarbetarna. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga personer med ett stort driv. Sänd gärna in en öppen ansökan till oss på rekrytering@2secure.se eller kontakta någon av oss på 2Secure.

  1. Seniora konsulter

   2Secure söker löpande medarbetare som vill utveckla våra kunders verksamhet inom risk och säkerhetsarbetet.  Som konsult hos oss är du övertygande, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad. Du arbetar löpande med både existerande och nya kunder. Du skall ha förmågan att bygga din egen portfölj med egna uppdrag och på så sätt växa inom företaget. 

   Formell kompetens och erfarenhet

   • Du har minst sex års arbetslivserfarenhet från risk- eller säkerhetsarbete (heltid).
   • Du har minst tre års arbetslivserfarenhet i ledande befattning alternativt funktionsansvar (risk eller säkerhetsområde).
   • Du kan styrka din formella risk- och säkerhetskompetens genom relevanta utbildningar, kurser, certifieringar eller motsvarande.

   Meriterande är om du har risk- och säkerhetskompetens från både privat och offentlig verksamhet.

   Idag är du mera av en generalist inom risk och säkerhet, även om du har spetskompetens inom något område.

   Personliga egenskaper

   Du har lätt för att fatta snabba, tydliga beslut som kan innebära svåra val eller ta acceptabla risker. Du tar ansvar för åtgärder, projekt och personal som konsult hos oss. Du tar initiativ, agerar med självförtroende och arbetar självständigt. Du har lätt för att starta och skapa aktiviteter samt är kvalitetsmedveten och affärsmässig.

   Som senior konsult skapar du goda relationer till kunder, personal och bygger omfattande och effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du kommer bra överens med personer på alla nivåer, har lätt för att hantera konflikter och använder humor för att förstärka relationerna med andra.

   Du gör ett starkt intryck på andra, utverkar klara överenskommelser och engagemang genom ett övertygande sätt och har förmågan att arbeta konsultativt i kundmötet. Som senior konsult stödjer du idéer för egen eller andras sak och använder effektivt processer för att påverka och övertala andra. Du skapar nya idéer, infallsvinklar, insikter och skapar innovativa tjänster eller modeller med stort kundfokus.

   Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse. Du övervakar och upprätthåller kvalitet, produktivitet och arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt.

   Du håller dig uppdaterad om konkurrenter, marknadstrender och identifierar affärsmöjligheter för organisationen samt uppvisar finansiell medvetenhet. Du kontrollerar kostnader och tänker i termer av vinst, förlust och mervärde för hela 2Secure.

   Om du är rätt för oss så väntar ett roligt gäng som bygger en ny bransch med stor framgång genom värderingarna:

   • Handlingskraft
   • Kompetens
   • Pålitlighet

   Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Lund.

   Resor i tjänsten förekommer.

   Vi ser fram emot din ansökan och kommer löpande kalla till intervjuer. Vi kommer att göra en fördjupad bakgrundskontroll på de kandidater vi finner lämpliga för tjänsten.

    

   Skicka din ansökan och CV till: rekrytering@2secure.se

    

   Vi ser fram emot din ansökan!

  2. Praktik

   Söker du praktikplats?

   2Secure söker studenter som vill genomföra sin praktikperiod hos oss. Tillsammans med erfarna seniora konsulter får du vara en del i att utveckla våra kunders verksamhet inom risk och säkerhet. Som praktikant hos oss är du noggrann, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad men prestigelös. Vi ser gärna en variation hos de sökande och är öppna för studenter med olika akademiska bakgrunder. 

   Du kommer främst arbeta med analytiska uppdrag och du bör ha ett intresse av internet research, statistik och OSINT (open-source intelligence).

   Formella krav och erfarenhet

   • Din praktikperiod är i slutet av din högskole- eller universitetsutbildning.
   • Din praktik skall vara heltid och motsvara minst 30 hp, 20 veckor i sammanhängande följd.
   • Ditt CV och din person skall möjliggöra en fortsatt anställning hos 2Secure efter praktikperioden.

   Praktikplatsens möjliga inriktningar

   • Informationssäkerhet
   • IT-säkerhet
   • Omvärldsanalys och omvärldsbevakning
   • Bakgrundskontroller och utredningar
   • Företagssäkerhet

   Ange i din ansöka vilken inriktning du önskar för din praktikperiod.

   Personliga egenskaper

   Du är analytisk och utmanas av att få ett uppdrag eller problem som du gör angripbart genom att skapa struktur, tydlighet och mätbarhet. Du håller dig uppdaterad om konkurrenter, marknadstrender och identifierar affärsmöjligheter för organisationen samt uppvisar finansiell medvetenhet.

   Placeringsort

   Stockholm, Västerås, Lund, Göteborg eller Karlstad. Resor under praktikperioden kan förekomma.

   När kan jag söka? ANMÄLAN STÄNGD FÖR  2021

   Vi tar emot ansökningar augusti till oktober varje år och kommer då kalla till intervjuer löpande under den perioden. Vi utför alltid bakgrundskontroller innan vi ingår överenskommelse om praktikperiod. 

    Skicka din ansökan och CV till: praktik@2secure.se

    

   Väl mött!

  3. Informationssäkerhetsspecialist

   Informationssäkerhetsspecialist

   Tycker du att cybersäkerhet, informationssäkerhet och IT-säkerhet är något av det viktigaste och roligaste som finns? Drivs du av att vara med och skapa ett tryggare och säkrare samhälle och vill vara med och bygga framtidens säkerhetsföretag?

   2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering och har sedan 2006 varit en marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster.

   Hotet mot samhällets informations- och IT-säkerhet är reellt, komplext och allvarligt. Efterfrågan på kompetens och tjänster inom området växer snabbt.  2Secure tar därför ytterligare ett steg i vår resa att utveckla och leverera kvalificerade Informations- & IT-säkerhetstjänster. Vår framgång bygger på våra duktiga och kompetenta medarbetare.

   Just nu växer vårt affärsområde InspectIT som levererar konsulttjänster inom IT- och Informationssäkerhet och vi söker nu fler Informationssäkerhetsspecialister till vårt team i Stockholm.

   Rollen

   I rollen som informationssäkerhetsspecialist kommer du stödja våra kunder inom Informations- och IT-säkerhetsområdet. Du kommer att arbeta med en stor bredd av uppgifter, exempelvis  att utveckla ledningssystem för informationssäkerhet, utforma eller granska styrande dokument, planera och genomföra granskningar och delta i olika utvecklingsprojekt. Många av våra kunder väljer att hyra in våra konsulter för att bemanna roller som Informationssäkerhetschef, Data Protection Officer eller Informationssäkerhetsspecialist. 

   Din arbetsplats är på vårt huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi sitter i DN-skrapan på 21:a våningen med 360 graders utsikt över Stockholm. I tjänsten ingår även arbete på plats hos våra kunder, men också resande till våra kontor i Lund, Göteborg, Karlstad och i Västerås.

   Vi erbjuder dig

   2Secure är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som verkar för ett tryggare och säkrare samhälle. Vi erbjuder dig en miljö med många spännande uppdrag där vi levererar tjänster inom allt från företagssäkerhet, säkerhetsskydd, personsäkerhet, informations och IT-säkerhet, utredningar, digitala forensiska utredningar till bakgrundskontroller.

   Om du vill arbeta på ett värderingsstyrt bolag med erfarna kollegor, spännande kunder och uppdrag och generösa personalförmåner, då kommer du att trivas hos oss!

   Vem är du?

   Vi tror att du har minst fem års arbetslivserfarenhet av informationssäkerhetsområdet, och att du har arbetat på både operativ och strategisk nivå. Du bör ha bred kompetens inom informationssäkerhetsområdet och förstå hur säkerheten bidrar till kundernas verksamhet i stort.

   Det är en fördel om har erfarenhet av roller både i linjeorganisation och som konsult. Du har troligen erfarenhet från organisationer med höga krav på IT- och informationssäkerhet och du är nyfiken på och håller dig uppdaterad om hur området utvecklas.

   Du har relevanta utbildningar inom informations- och IT-säkerhetsområdet. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning eller annan högre utbildning som bedöms vara likvärdig.

   Det är en fördel om du har formell certifiering, exempelvis CISM, CISSP, samt har kunskap och erfarenhet av arbete med lagkrav, etablerade standarder och arbetsmetoder, t.ex. ISO 27000-serien, GDPR, NIST 800-serien, Säkerhetsskyddslagen, KSF, PM3 och ITIL.

   Vi förutsätter att du behärskar både det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

   Personliga egenskaper

   För att passa i rollen är det en förutsättning att du är en trygg och samarbetsorienterad person. Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, samt bygga förtroende och långsiktiga relationer både externt och internt. Du bör vara prestigelös, driven och trivas med att arbeta självständigt likväl som i grupp. Som konsult måste du vara genuint omtänksam och bry dig om kunderna. En stor del av arbetet handlar om att identifiera hinder eller utmaningar samt att hitta lösningar som underlättar och ger ett bättre resultat för kunden. Som informationssäkerhetskonsult är det viktigt att ha en vilja och ett driv att utvecklas i takt med den snabba utvecklingen som sker inom området.

   Ansökan

   Då vi önskar tillsätta tjänsten omgående kallar vi fortlöpande till intervju - så vänta inte med att skicka din ansökan.

   Ansökan skickas in till följande e-post adress: rekrytering@2secure.se

   Frågor om tjänsten besvaras av:

   Leif Johnson på telefon: 076-831 70 11 eller e-post: leif.johnson@2secure.se

   VD Johan Nykvist på telefon 073-061 77 12, eller e-post: johan.nykvist@2secure.se

   Varmt välkommen med din ansökan!

   Då vi är ett säkerhetsföretag som givetvis lever som vi lär, kommer bakgrundskontroll och säkerhetsintervju genomföras för denna tjänst.

   Vi undanbeder oss kontakt från rekryterare och annonssäljare.

   Om 2Secure

   2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering för privata och offentliga aktörer med höga krav. Vi har sedan starten 2006 varit en nyskapande och marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster. Vår kundbas finns främst i Sverige men vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder och vårt etablerade nätverk av samarbetspartners. 

  4. Chef IT- och informationssäkerhet

   Tycker du att cybersäkerhet, informationssäkerhet och IT-säkerhet är något av det viktigaste och roligaste som finns? Drivs du av att vara med och skapa ett tryggare och säkrare samhälle och vill vara med och bygga framtidens säkerhetsföretag?

   2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering och har sedan 2006 varit en marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster.

   Just nu växer vårt affärsområde Inspect IT som levererar konsulttjänster inom IT- och informationssäkerhet och vi söker en entreprenöriell affärsområdeschef som vill vara med att bygga affärsområdet vidare, både vad gäller affärer och leveranser.

   Rollen

   Du kommer att vara en nyckelperson på vår resa där vi fortsätter att utveckla Sveriges i särklass bästa konsultbolag som helhetsleverantör inom säkerhet, risk- och krishantering. Du kommer att leda ett erfaret och välfungerande team med Informations- & IT-säkerhetsexperter, samt vara med och utveckla vårt företag och stärka vårt erbjudande. Vårt mål är att knyta till oss den bästa kompetensen i Sverige.

   Din arbetsplats är på vårt huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi sitter i DN-skrapan på 21:a våningen med utsikt över Stockholm Stad, 360 grader. I tjänsten förekommer en del resande till våra kunder, men också till våra kontor i Lund, Göteborg, Karlstad och i Västerås.

   Arbetsuppgifter

   Du kommer att:

   • Ha fullt budget-, intäkts- och resultatansvar för affärsområdet.
   • Ha personalansvar för en grupp seniora informations- och IT-säkerhetsspecialister som utgår från vårt kontor i Stockholm.
   • Ansvara för affärsområdets försäljning och själv bidra till affärsutveckling, kundrelationer, affärer och avtal.
   • Etablera affärsområdet på våra övriga kontor i Sverige, i nära samarbete med vårt Digitala Forensiska Center i Göteborg.
   • Ingå i 2Secures ledningsgrupp och rapportera direkt till VD.
   • Vi arbetar som en del av vår utvecklingsresa med koncernövergripande program och projekt. Beroende på din kompetens och erfarenhet kan du få ägarskap för något eller flera utvecklingsområden.

   Vi erbjuder dig 

   2Secure är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som verkar för ett tryggare och säkrare samhälle. Vi erbjuder dig en miljö med många spännande Case där vi levererar tjänster inom allt från företagssäkerhet, Personsäkerhet, Information/IT-Säkerhet, Utredningar, Forensiska utredningar till Säkerhet vid rekrytering.

   Du kommer att vara med och skapa och påverka rollen och tillsammans med ditt team driva och utveckla affärsområdet på en växande marknad. Detta är en roll som är viktig för bolagets framtida tillväxt, vilket är både spännande och utmanande.

   Om du vill arbeta på ett värderingsstyrt bolag med erfarna kollegor, spännande kunder och uppdrag och generösa personalförmåner, då kommer du att trivas hos oss!

   Vem är du?

   Vi söker dig som tycker att cybersäkerhet, informationssäkerhet och IT-säkerhet är något av det viktigaste och roligaste som finns och som drivs av att skapa ett säkrare samhälle!

   Vi tror att du kommer från en ledande roll hos en IT-tjänsteleverantör eller hos ett IT-konsultföretag där du har haft omfattande affärskontakter och drivit både försäljning och affärsutveckling och ansvarat för leveranser. Du trivs med att skapa affärer och har ett nätverk inom IT-branschen och gärna även säkerhetsbranschen. Du har förmåga att sätta dig in i kunders behov kopplat till IT-säkerhet, Informationssäkerhet och/eller Applikationssäkerhet.

   Det är en fördel om har erfarenhet av roller både i linjeorganisation och som konsult. Du har troligen erfarenhet från miljöer med höga krav på IT och informationssäkerhet och du är nyfiken på och håller dig uppdaterad om hur området utvecklas. Du bör ha erfarenhet från både personal och resultatansvar och det är en stor fördel om du har erfarenhet från rekryteringsarbete då Inspect IT växer.

   Vi förutsätter att du behärskar både det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift och det är meriterande om du har en relevant akademisk utbildning gärna inom IT.

   Personliga egenskaper

   För att passa i rollen är det en förutsättning att du är en entreprenöriell, trygg och samarbetsorienterad person som vill ta självständigt ansvar för att bygga och växa en verksamhet. Du har god förmåga att bygga förtroende och långsiktiga relationer både externt och internt. Du ser kundkontakter och försäljning som en naturlig och inspirerande del av din arbetsdag. Du är en inspirerande och prestigelös ledare som har en förmåga att bidra i såväl operativa som strategiska arbetsuppgifter och perspektiv.

   Ansökan & intresse

   I denna rekrytering samarbetar 2Secure med Boxhill Recruitment. Du söker enklast tjänsten genom att gå vidare från Linkedinannonsen: Se länk. Vi önskar att du bifogar minst ett CV eller din uppdaterade LinkedIn-profil. Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt!

   Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ann Bender på ann.bender@bhill.se eller 0722140872.

   Då vi är ett säkerhetsföretag som givetvis lever som vi lär, kommer bakgrundskontroll och säkerhetsintervju genomföras för denna tjänst.

    

   Om 2Secure

   2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering för privata och offentliga aktörer med höga krav. Vi har sedan starten 2006 varit en nyskapande och marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster. Vår kundbas finns främst i Sverige men vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder och vårt etablerade nätverk av samarbetspartners. 

   Hotet mot samhällets informations- och IT-säkerhet är reellt, komplext och allvarligt. Efterfrågan på kompetens och tjänster inom cybersäkerhet växer snabbt. 2Secure tar därför ytterligare ett steg i vår resa att utveckla och leverera kvalificerade Informations- & IT-säkerhetstjänster. Vår framgång bygger på våra duktiga och kompetenta medarbetare. Nu säker vi en bra och affärsdriven ledare som vill vara med och skapa tillväxt och utveckling.

  5. Säkerhetskonsult Private

   Konsult - Private

   2Secure söker en medarbetare som vill vidmakthålla men även utveckla våra privatkunders olika utmaningar inom risk- och säkerhetsarbete. Som konsult hos oss är du övertygande, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad men prestigelös.

   Formell kompetens och erfarenhet

   • Minst sex års arbetslivserfarenhet från risk- eller säkerhetsarbete på heltid eller motsvarande verksamhet i statlig regi (ex. polis, militär).
   • Hög kompetens inom datasäkerhet i hemmiljö såsom routrar, brandväggar, nätverk, IoT, etc.
   • Hög kompetens inom informationssäkerhet för privatpersoner såsom sociala medier, appar, etc.
   • Körkort, B-behörighet

   Personliga egenskaper

   Du är socialt kompetent, analytisk och utmanas av att få uppdrag eller problem som du löser själv eller tillsammans med dina kollegor.

   Som konsult hos oss tar du ansvar för arbetsuppgifterna, tar initiativ, agerar med självförtroende och arbetar självständigt. Du har lätt för att starta och skapa aktiviteter samt är kvalitetsmedveten och affärsmässig.

   Som konsult skapar du goda relationer till kunder och medarbetare samt bygger omfattande och effektiva kontaktnätverk inom och utanför företaget. Du kommer bra överens med personer på alla nivåer, har lätt för att hantera konflikter och använder humor för att förstärka relationerna med andra.

   Du gör ett starkt intryck på andra, utverkar klara överenskommelser och engagemang genom ett övertygande sätt och har förmågan att arbeta konsultativt i kundmöten. Som konsult stödjer du idéer för egen eller andras sak och använder effektivt processer för att påverka och övertyga andra. Du delger nya idéer, infallsvinklar, insikter och skapar innovativa tjänster eller modeller med stort kundfokus.

   Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse. Du övervakar och upprätthåller kvalitet, produktivitet och arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt.

   Om du är rätt medarbetare för oss väntar ett roligt gäng som med stor framgång bygger en bransch genom värderingarna:

   ·       Handlingskraft

   ·       Kompetens

   ·       Pålitlighet

   Beredskap samt resor i tjänsten förekommer.

   Fördjupad bakgrundskontroll görs på de sökande vi finner lämpliga för tjänsten.

   Skicka din ansökan till

   anna.bergstrom@2secure.se

   Vi undanbeder oss kontakt från CV- och annonssäljare. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast.