• en
 • sv
 • Karriär

  Vi har vuxit kraftigt sedan 2006 och vår ambition är att fortsätta växa ihop med våra kunder och genom att alltid ha de bästa medarbetarna. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga personer med ett stort driv. Sänd gärna in en öppen ansökan till oss på rekrytering@2secure.se eller kontakta någon av oss på 2Secure.

  1. Seniora konsulter

   2Secure söker löpande medarbetare som vill utveckla våra kunders verksamhet inom risk och säkerhetsarbetet.  Som konsult hos oss är du övertygande, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad. Du arbetar löpande med både existerande och nya kunder. Du skall ha förmågan att bygga din egen portfölj med egna uppdrag och på så sätt växa inom företaget. 

   Formell kompetens och erfarenhet

   • Du har minst sex års arbetslivserfarenhet från risk- eller säkerhetsarbete (heltid).
   • Du har minst tre års arbetslivserfarenhet i ledande befattning alternativt funktionsansvar (risk eller säkerhetsområde).
   • Du kan styrka din formella risk- och säkerhetskompetens genom relevanta utbildningar, kurser, certifieringar eller motsvarande.

   Meriterande är om du har risk- och säkerhetskompetens från både privat och offentlig verksamhet.

   Idag är du mera av en generalist inom risk och säkerhet, även om du har spetskompetens inom något område.

   Personliga egenskaper

   Du har lätt för att fatta snabba, tydliga beslut som kan innebära svåra val eller ta acceptabla risker. Du tar ansvar för åtgärder, projekt och personal som konsult hos oss. Du tar initiativ, agerar med självförtroende och arbetar självständigt. Du har lätt för att starta och skapa aktiviteter samt är kvalitetsmedveten och affärsmässig.

   Som senior konsult skapar du goda relationer till kunder, personal och bygger omfattande och effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du kommer bra överens med personer på alla nivåer, har lätt för att hantera konflikter och använder humor för att förstärka relationerna med andra.

   Du gör ett starkt intryck på andra, utverkar klara överenskommelser och engagemang genom ett övertygande sätt och har förmågan att arbeta konsultativt i kundmötet. Som senior konsult stödjer du idéer för egen eller andras sak och använder effektivt processer för att påverka och övertala andra. Du skapar nya idéer, infallsvinklar, insikter och skapar innovativa tjänster eller modeller med stort kundfokus.

   Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse. Du övervakar och upprätthåller kvalitet, produktivitet och arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt.

   Du håller dig uppdaterad om konkurrenter, marknadstrender och identifierar affärsmöjligheter för organisationen samt uppvisar finansiell medvetenhet. Du kontrollerar kostnader och tänker i termer av vinst, förlust och mervärde för hela 2Secure.

   Om du är rätt för oss så väntar ett roligt gäng som bygger en ny bransch med stor framgång genom värderingarna:

   • Handlingskraft
   • Kompetens
   • Pålitlighet

   Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Lund.

   Resor i tjänsten förekommer.

   Vi ser fram emot din ansökan och kommer löpande kalla till intervjuer. Vi kommer att göra en fördjupad bakgrundskontroll på de kandidater vi finner lämpliga för tjänsten.

    

   Skicka din ansökan och CV till: rekrytering@2secure.se

    

   Vi ser fram emot din ansökan!

  2. Praktik

   Söker du praktikplats?

   2Secure söker studenter som vill genomföra sin praktikperiod hos oss. Tillsammans med erfarna seniora konsulter får du vara en del i att utveckla våra kunders verksamhet inom risk och säkerhet. Som praktikant hos oss är du noggrann, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad men prestigelös. Vi ser gärna en variation hos de sökande och är öppna för studenter med olika akademiska bakgrunder. 

   Du kommer främst arbeta med analytiska uppdrag och du bör ha ett intresse av internet research, statistik och OSINT (open-source intelligence).

   Formella krav och erfarenhet

   • Din praktikperiod är i slutet av din högskole- eller universitetsutbildning.
   • Din praktik skall vara heltid och motsvara minst 30 hp, 20 veckor i sammanhängande följd.
   • Ditt CV och din person skall möjliggöra en fortsatt anställning hos 2Secure efter praktikperioden.

   Praktikplatsens möjliga inriktningar

   • Informationssäkerhet
   • IT-säkerhet
   • Omvärldsanalys och omvärldsbevakning
   • Bakgrundskontroller och utredningar
   • Företagssäkerhet

   Ange i din ansöka vilken inriktning du önskar för din praktikperiod.

   Personliga egenskaper

   Du är analytisk och utmanas av att få ett uppdrag eller problem som du gör angripbart genom att skapa struktur, tydlighet och mätbarhet. Du håller dig uppdaterad om konkurrenter, marknadstrender och identifierar affärsmöjligheter för organisationen samt uppvisar finansiell medvetenhet.

   Placeringsort

   Stockholm, Västerås, Lund, Göteborg eller Karlstad. Resor under praktikperioden kan förekomma.

   När kan jag söka? ANMÄLAN STÄNGD FÖR  2021

   Vi tar emot ansökningar augusti till oktober varje år och kommer då kalla till intervjuer löpande under den perioden. Vi utför alltid bakgrundskontroller innan vi ingår överenskommelse om praktikperiod. 

    Skicka din ansökan och CV till: praktik@2secure.se

    

   Väl mött!

  3. Informationssäkerhetsspecialist

   Informationssäkerhetsspecialist

   Tycker du att cybersäkerhet, informationssäkerhet och IT-säkerhet är något av det viktigaste och roligaste som finns? Drivs du av att vara med och skapa ett tryggare och säkrare samhälle och vill vara med och bygga framtidens säkerhetsföretag?

   2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering och har sedan 2006 varit en marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster.

   Hotet mot samhällets informations- och IT-säkerhet är reellt, komplext och allvarligt. Efterfrågan på kompetens och tjänster inom området växer snabbt.  2Secure tar därför ytterligare ett steg i vår resa att utveckla och leverera kvalificerade Informations- & IT-säkerhetstjänster. Vår framgång bygger på våra duktiga och kompetenta medarbetare.

   Just nu växer vårt affärsområde InspectIT som levererar konsulttjänster inom IT- och Informationssäkerhet och vi söker nu fler Informationssäkerhetsspecialister till vårt team i Stockholm.

   Rollen

   I rollen som informationssäkerhetsspecialist kommer du stödja våra kunder inom Informations- och IT-säkerhetsområdet. Du kommer att arbeta med en stor bredd av uppgifter, exempelvis  att utveckla ledningssystem för informationssäkerhet, utforma eller granska styrande dokument, planera och genomföra granskningar och delta i olika utvecklingsprojekt. Många av våra kunder väljer att hyra in våra konsulter för att bemanna roller som Informationssäkerhetschef, Data Protection Officer eller Informationssäkerhetsspecialist. 

   Din arbetsplats är på vårt huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi sitter i DN-skrapan på 21:a våningen med 360 graders utsikt över Stockholm. I tjänsten ingår även arbete på plats hos våra kunder, men också resande till våra kontor i Lund, Göteborg, Karlstad och i Västerås.

   Vi erbjuder dig

   2Secure är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som verkar för ett tryggare och säkrare samhälle. Vi erbjuder dig en miljö med många spännande uppdrag där vi levererar tjänster inom allt från företagssäkerhet, säkerhetsskydd, personsäkerhet, informations och IT-säkerhet, utredningar, digitala forensiska utredningar till bakgrundskontroller.

   Om du vill arbeta på ett värderingsstyrt bolag med erfarna kollegor, spännande kunder och uppdrag och generösa personalförmåner, då kommer du att trivas hos oss!

   Vem är du?

   Vi tror att du har minst fem års arbetslivserfarenhet av informationssäkerhetsområdet, och att du har arbetat på både operativ och strategisk nivå. Du bör ha bred kompetens inom informationssäkerhetsområdet och förstå hur säkerheten bidrar till kundernas verksamhet i stort.

   Det är en fördel om har erfarenhet av roller både i linjeorganisation och som konsult. Du har troligen erfarenhet från organisationer med höga krav på IT- och informationssäkerhet och du är nyfiken på och håller dig uppdaterad om hur området utvecklas.

   Du har relevanta utbildningar inom informations- och IT-säkerhetsområdet. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning eller annan högre utbildning som bedöms vara likvärdig.

   Det är en fördel om du har formell certifiering, exempelvis CISM, CISSP, samt har kunskap och erfarenhet av arbete med lagkrav, etablerade standarder och arbetsmetoder, t.ex. ISO 27000-serien, GDPR, NIST 800-serien, Säkerhetsskyddslagen, KSF, PM3 och ITIL.

   Vi förutsätter att du behärskar både det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

   Personliga egenskaper

   För att passa i rollen är det en förutsättning att du är en trygg och samarbetsorienterad person. Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, samt bygga förtroende och långsiktiga relationer både externt och internt. Du bör vara prestigelös, driven och trivas med att arbeta självständigt likväl som i grupp. Som konsult måste du vara genuint omtänksam och bry dig om kunderna. En stor del av arbetet handlar om att identifiera hinder eller utmaningar samt att hitta lösningar som underlättar och ger ett bättre resultat för kunden. Som informationssäkerhetskonsult är det viktigt att ha en vilja och ett driv att utvecklas i takt med den snabba utvecklingen som sker inom området.

   Ansökan

   Då vi önskar tillsätta tjänsten omgående kallar vi fortlöpande till intervju - så vänta inte med att skicka din ansökan.

   Ansökan skickas in till följande e-post adress: rekrytering@2secure.se

   Frågor om tjänsten besvaras av:

   Leif Johnson på telefon: 076-831 70 11 eller e-post: leif.johnson@2secure.se

   VD Johan Nykvist på telefon 073-061 77 12, eller e-post: johan.nykvist@2secure.se

   Varmt välkommen med din ansökan!

   Då vi är ett säkerhetsföretag som givetvis lever som vi lär, kommer bakgrundskontroll och säkerhetsintervju genomföras för denna tjänst.

   Vi undanbeder oss kontakt från rekryterare och annonssäljare.

   Om 2Secure

   2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering för privata och offentliga aktörer med höga krav. Vi har sedan starten 2006 varit en nyskapande och marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster. Vår kundbas finns främst i Sverige men vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder och vårt etablerade nätverk av samarbetspartners. 

  4. Säljare Whistleblowing

   Vill du vara med och bygga upp en snabbväxande enhet som erbjuder marknaden en attraktiv visselblåsarlösning?

   2Secures söker nu säljare som vill vara med och skapa tillväxt i en starkt växande bransch.  

    

   2Secure tillhandahåller en säker webbaserad lösning till företag och organisationer dit deras anställda, leverantörer, eller allmänheten kan vända sig för att rapportera misstänkta oegentligheter dygnet runt, året om. 2Secures lösning möjliggör anonym rapportering via webb och telefon. I hanteringen av inkomna ärenden inkluderas att handläggare på 2Secure ger råd och rekommendationer kring hur inkomna ärenden kan hanteras och utredas. Under 2019 antogs ett EU-direktiv som kommer att ligga till grund för en ny svensk lagstiftning avseende visselblåsning under 2021.

    

   Vi söker nu säljare som bland annat kommer att ansvara för att:

   • Bygga egen plan utifrån enhetens säljmål
   • Genomföra hela säljprocessen, från första kontakt med kunden till att förhandla och skriva avtal
   • Bygga nya relationer samt underhålla befintliga
   • Vara en pålitlig rådgivare till kunder kring hur man implementerar en effektiv och trovärdig visselblåsarlösning i sin organisation

    

   Formell kompetens och erfarenhet

   • minst tre års erfarenhet av försäljning
   • dokumenterade goda säljresultat
   • för säljrollen relevant utbildning
   • har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift

   Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

    

   Personliga egenskaper

   För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att på egen hand driva försäljning framåt, har förmågan att på ett övergripande sätt beskriva legala och tekniska koncept, samt känner en stor ansvarskänsla.

   Vi söker dig som

   • älskar att överträffa dina mål
   • är kundorienterad och alltid sätter kunden i fokus
   • har ett affärsmässigt tänk
   • drivs av att lära dig nya saker och att arbeta i en föränderlig miljö
   • har god samarbetsförmåga

   Det är meriterande om du har erfarenhet och förståelse för hur företag och organisationer arbetar med regelefterlevnad, etiska frågeställningar, och/eller IT- och informationssäkerhet. Om du är rätt för oss så väntar ett roligt gäng som bygger en ny bransch med stor framgång genom värderingarna:

   • Handlingskraft
   • Kompetens
   • Pålitlighet

   Om 2Secure

   2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering för privata och offentliga aktörer med höga krav. Företaget har sedan starten 2006 varit en nyskapande och marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster. Kundbasen finns i Sverige men 2Secure arbetar även internationellt tillsammans med kunder och ett etablerat nätverk av samarbetspartners.

   Placeringsort

   Tjänsten är på heltid och baserad antingen på 2Secures kontor i Stockholm, Lund eller Göteborg med undantag för rådande myndighetsrekommendationer. Tjänstgöringsort diskuteras under rekryteringsprocessen.

   Vi ser fram emot din ansökan och kommer löpande kalla till intervjuer. Vi kommer att göra en fördjupad bakgrundskontroll på de kandidater vi finner lämpliga för tjänsten.

   Skicka din ansökan och CV till: rekrytering@2secure.se

  5. Junior Researcher

   Nu söker vi en junior researcher till 2Secure!

   Du erbjuds en administrativ roll på ett branschledande företag där du tillsammans med teamet bidrar till ett tryggare samhälle.
   Trivs du med dator och telefon som arbetsredskap, omges av roliga och kompetenta kollegor och dessutom är noggrann och strukturerad, då kan det här vara rollen för dig!

   Rollen:

   • Samla in information från öppna källor, t.ex. myndigheter och domstolar, arbetsgivare/utbildningsinstitut samt inhämtning av information från olika databaser.
   • Verifiera och säkerställa CV genom kontakt med bland annat arbetsgivare och utbildningsinstitut.
   • Sammanställa inhämtad information och verifiering.
   • Diverse administrativa sysslor

   Vem är du?
   För att lyckas i rollen som junior researcher ser vi gärna att du:

   • Har en eftergymnasial utbildning, exv. inom research. Alternativt har du efter gymnasiet arbetat något år och kanske även provat på studentlivet men vill nu göra en paus i det och arbeta igen.
   • Har flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är mycket meriterande.
   • Är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt, med god förmåga att prioritera och levererar med hög kvalitet.
   • Har förmågan att jobba på detaljnivå, samtidigt som du är duktig på att se ditt arbete i ett helhetsperspektiv.
   • Tycker om att hantera stora mängder insamlad information
   • Trivs med att periodvis arbeta i högt tempo med korta deadlines
   • Har ett stort mått av personlig integritet och personlig mognad.

   Din framtida arbetsplats
   Din arbetsplats är på vårt huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi sitter på 21:a våningen i DN-skrapan med utsikt över Stockholm Stad, 360 grader. Vi har kontor utöver Stockholm, även i Lund, Göteborg, Karlstad och i Västerås.

   Kontakt
   Är detta du? Mejla in ditt CV och personliga brev till researcher@2secure.se 
   Sista ansökningsdag är 30 april – Välkommen med din ansökan. Samtal från rekryterare och säljare undanbedes.

   Om 2Secure
   2Secure är ett konsultbolag specialiserat på säkerhet, risk- och krishantering för privata och offentliga aktörer med höga krav. Vi har sedan starten 2006 varit en nyskapande och marknadsledande helhetsleverantör av professionell säkerhetsrådgivning och kvalificerade säkerhetstjänster. Vår kundbas finns främst i Sverige men vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder och vårt etablerade nätverk av samarbetspartners. För drygt 15 år sedan introducerade 2Secure bakgrundkontroller på den svenska marknaden. Hittills har vi på 2Secure utfört närmare 20 000 kontroller. Vårt oberoende gör oss unika och vi delar gärna med oss av den gedigna kompetens och erfarenhet vi samlat på oss genom åren.  Inom affärsområdet är vi närmare 20 anställda och nu behöver vi förstärka oss ytterligare. Som värderingsstyrt bolag är det viktigt är att du delar våra värderingar: handlingskraft, kompetens och pålitlighet.
   Läs gärna mer på www.2secure.se

   Välkommen till 2Secure!