• en
 • sv
 • Karriär

  Vi har vuxit kraftigt sedan 2006 och vår ambition är att fortsätta växa ihop med våra kunder och genom att alltid ha de bästa medarbetarna. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga personer med ett stort driv. Sänd gärna in en öppen ansökan till oss på rekrytering@2secure.se eller kontakta någon av oss på 2Secure.

  1. Seniora konsulter

   2Secure söker löpande medarbetare som vill utveckla våra kunders verksamhet inom risk och säkerhetsarbetet.  Som konsult hos oss är du övertygande, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad. Du arbetar löpande med både existerande och nya kunder. Du skall ha förmågan att bygga din egen portfölj med egna uppdrag och på så sätt växa inom företaget. 

   Formell kompetens och erfarenhet

   • Du har minst sex års arbetslivserfarenhet från risk- eller säkerhetsarbete (heltid).
   • Du har minst tre års arbetslivserfarenhet i ledande befattning alternativt funktionsansvar (risk eller säkerhetsområde).
   • Du kan styrka din formella risk- och säkerhetskompetens genom relevanta utbildningar, kurser, certifieringar eller motsvarande.

   Meriterande är om du har risk- och säkerhetskompetens från både privat och offentlig verksamhet.

   Idag är du mera av en generalist inom risk och säkerhet, även om du har spetskompetens inom något område.

   Personliga egenskaper

   Du har lätt för att fatta snabba, tydliga beslut som kan innebära svåra val eller ta acceptabla risker. Du tar ansvar för åtgärder, projekt och personal som konsult hos oss. Du tar initiativ, agerar med självförtroende och arbetar självständigt. Du har lätt för att starta och skapa aktiviteter samt är kvalitetsmedveten och affärsmässig.

   Som senior konsult skapar du goda relationer till kunder, personal och bygger omfattande och effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du kommer bra överens med personer på alla nivåer, har lätt för att hantera konflikter och använder humor för att förstärka relationerna med andra.

   Du gör ett starkt intryck på andra, utverkar klara överenskommelser och engagemang genom ett övertygande sätt och har förmågan att arbeta konsultativt i kundmötet. Som senior konsult stödjer du idéer för egen eller andras sak och använder effektivt processer för att påverka och övertala andra. Du skapar nya idéer, infallsvinklar, insikter och skapar innovativa tjänster eller modeller med stort kundfokus.

   Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse. Du övervakar och upprätthåller kvalitet, produktivitet och arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt.

   Du håller dig uppdaterad om konkurrenter, marknadstrender och identifierar affärsmöjligheter för organisationen samt uppvisar finansiell medvetenhet. Du kontrollerar kostnader och tänker i termer av vinst, förlust och mervärde för hela 2Secure.

   Om du är rätt för oss så väntar ett roligt gäng som bygger en ny bransch med stor framgång genom värderingarna:

   • Handlingskraft
   • Kompetens
   • Pålitlighet

   Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Lund.

   Resor i tjänsten förekommer.

   Vi ser fram emot din ansökan och kommer löpande kalla till intervjuer. Vi kommer att göra en fördjupad bakgrundskontroll på de kandidater vi finner lämpliga för tjänsten.

    

   Skicka din ansökan och CV till: rekrytering@2secure.se

    

   Vi ser fram emot din ansökan!

  2. Praktikplats

   Söker du praktikplats?

   2Secure söker löpande studenter som vill genomföra sin praktikperiod hos oss. Tillsammans med våra erfarna seniora konsulter får du vara en del i att utveckla våra kunders verksamhet inom risk och säkerhet. Som praktikant hos oss är du noggrann, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad men prestigelös. 

    

   Du kommer främst att arbeta med analytiska uppdrag och du bör ha ett intresse för internet research, statistik och OSINT (open-source intelligence). 

    

   Formella krav och erfarenhet

   • Din praktik är i slutet av en akademisk utbildning.
   • Din praktik ska minst vara heltid och motsvara minst 24 hp.  
   • Ditt CV och din person skall möjliggöra en fortsatt anställning hos 2Secure efter praktikperioden.

    

    Praktikplatsens möjliga inriktningar

   • Informationssäkerhet
   • IT-säkerhet
   • Omvärldsanalys och omvärldsbevakning
   • Bakgrundskontroller och utredningar
   • Företagssäkerhet

   Ange i din ansökan vilken inriktning du önskar för din praktikperiod. 

    

   Personliga egenskaper

   Du är analytisk och utmanas av att få ett uppdrag eller problem som du gör angripbart genom att skapa struktur, tydlighet och mätbarhet. Du håller dig uppdaterad om aktörer på marknaden, marknadstrender och identifierar affärsmöjligheter samt har en finansiell medvetenhet. 

    

   Placeringsort

   Stockholm, Göteborg, Västerås, Lund eller Karlstad. Resor under praktikperioden kan förekomma. 

    

   Skicka din ansökan och CV till: charlotte.brodin@2secure.se

    

   Vi ser fram emot din ansökan! 

  3. IT-forensiker

   IT-forensiker till 2Secure

    

   Är du en digital detektiv med öga för detaljer? Älskar du utmaningar, är noggrann och har en moraliskt tydlig kompass? Kom och jobba med oss som IT-forensiker!

    

   Om 2Secure
   2Secure arbetar för att minska risk och bygga trygghet. Vi erbjuder helhetslösningar för företag, privatpersoner och organisationer inom säkerhetsrådgivning. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar vi en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Med ledorden handlingskraft, kompetens och pålitlighet är 2Secure ett av Sveriges största, privata säkerhetsföretag.

    

   Tjänsten är placerad på 2Secures Digitala Forensiska Center i Göteborg. Förutom digital forensik fokuserar DFC även främst på digital underrättelseinhämtning, incidenthantering och utbildning och är en central resurs inom bolaget. Vi arbetar alltid med största möjliga säkerhet och sekretess och för att all bevissäkring ska kunna användas i en domstolsförhandling. Förutom att stötta 2Secures utredare så levererar DFC även IT-utredningar och incidentstöd till advokatbyråer, försäkringsbolag och myndigheter.

    

   Huvudsakliga arbetsuppgifter

   Du ingår i det it-forensiska teamet och genomför säkring, bearbetning och presentation av bevisning, avancerad, digital underrättelseinhämtning. Har driftansvar för bolagets serverlösning och säkerställer därigenom att utredare kan arbeta med rätt underlag i pågående utredningar. Du medverkar i metod och verktygsutveckling samt håller dig uppdaterad om nya trender och best practice för branschen. Tjänsten innebär att du träffar kunder i till exempel krissituationer och snabbt ska kunna ta dig till dem för att säkra digital information.

    

   Kvalifikationer

   • Akademisk utbildning med relevant inriktning för tjänsten.
   • Mycket goda kunskaper och erfarenhet av moderna operativsystem och nätverk.
   • Erfarenhet och kompetens inom någon eller flera av områdena; undersökning av mobiltelefoner, undersökning av digital media, skriptprogrammering, bild/videobearbetning, praktisk erfarenhet av IT-drift/systemadministration.
   • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
   • Körkort B.

   Meriterande

   • Flerårig erfarenhet av It-forensisk analys av digital media.
   • Förmåga och erfarenhet av att analysera skadlig kod.
   • Praktisk erfarenhet av de vanligaste It-forensiska verktygen (FTK, AXIOM, EnCase, X-Ways) samt forensiska metoder.
   • Erfarenhet av husrannsakan eller liknande.
   • Erfarenhet av Live/Memory Forensics.

   Personliga egenskaper

   Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och säkerhet samt vill skapa trygghet för våra kunder. Struktur, noggrannhet och servicekänsla är viktiga egenskaper precis som stor respekt för människors integritet och livssituation. Du behöver ha ett naturligt driv och vara självgående i din roll men samtidigt sätta laget före jaget och alltid ha kundens bästa för ögonen. Vi uppskattar också din förmåga att göra om tekniskt, komplexa problem i tex rapportskrivning till ett språk som kan förstås av många.  

   Placeringsort: Göteborg

   För mer information om tjänsten kontakta då Mats Isakson, ansvarig för 2Secures Digitala Forensiska Center på 0725-026942  eller mats.isakson@2secure.se.

    

   Skicka din ansökan och CV till: rekrytering@2secure.se

    

   Vi tar emot kandidater löpande för intervjuer. Vi kommer att göra en fördjupande bakgrundskontroll på de kandidater vi finner lämpliga för tjänsten.

    

   Vi ser fram emot din ansökan!