• en
 • sv
 • Inbjudan seminarium

  risker med sociala medier – vem dikterar din organisations avtryck i digitala miljöer?

   

  I slutet av år 2018 uppmättes den globala närvaron på sociala medier till 2.7 miljarder användare – en siffra som uppskattas öka till 3.1 miljarder år 2021. En ökad närvaro innebär samtidigt att medborgare och organisationer fått möjlighet att bilda opinion inom sina intresseområden på ett allt effektivare sätt. Ur ett organisatoriskt perspektiv kan det medföra en mängd risker. Under det senaste decenniet har vi sett exempel på hur sociala medier används, dels i samband med politisk mobilisering och civil olydnad, som vid organiserade förtal- och smutskastningskampanjer av varumärken.

   

  För att en organisation ska kunna utvecklas är det viktigt att ha en långsiktig förmåga att undvika störningar och att hantera förändringar. En viktig förutsättning är ett proaktivt säkerhetsarbete med en väl förankrad förståelse och medvetenhet kring sin organisations digitala exponering. Hur fungerar digital opinionsbildning? Vad orsakar en ökad digital exponering? Vad kan de reella konsekvenserna bli av förtal- och smutskastningskampanjer, hot och hat i digitala miljöer? Hur skaffar man sig förståelse och medvetenhet om sin organisations avtryck i digitala miljöer?

   

  Varmt välkomna på frukostseminarium med våra analytiker! Seminariet hålls mellan 07.30-09.30 den 12 december i Stockholm, mer info ges vid bekräftelse av anmälan.  Intresseanmälan sker senast den 10 december, vänligen klicka på knappen nedan. Eftersom det finns begränsat antal platser meddelar vi dig via mail om du har fått en plats på seminariet eller inte.

   

  INTRESSEANMÄLAN