• en
 • sv
 • Nytt kontor för expansiva 2Secure

  2Secure, ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag, expanderar och öppnar sitt fjärde svenska kontor i Västerås.

  – Det här är en satsning i första hand på våra befintliga kunder i Mälardalsregionen – men vi ser en stor potential för tillväxt i regionen, säger Per Wideberg på 2Secure, som initialt kommer att bemanna det nya kontoret tillsammans med tre kollegor.

  2Secure har öppnat ett kontor i nya S7-fastigheten i centrala Västerås.

  De kunder man sedan länge har nära samarbeten med har efterfrågat en geografisk närvaro, vilket är bakgrunden till att man nu tar steget till ytterligare ett kontor.

  – Vi vill alltid skapa mervärde för våra befintliga kunder, och det här handlar om att skapa ytterligare fokus på dem vi jobbar med i Mälardalsregionen och Region Västmanland, som Västerås, Örebro, Uppsala, Eskilstuna, och södra Dalarna.

  Generellt i samhället märks en lika tråkig som tydlig trend där hot och våld mot det offentliga, som skolor, socialtjänst och folkvalda, ökar stadigt. Det är en utmaning som många av 2Secures befintliga kunder brottas med, och där man tillsammans jobbar för ökad trygghet. I nära samarbete med exempelvis Västerås stad jobbar man med både ett strategiskt långsiktigt arbete och med operativt stöd vid incidenter.

  – Vi har vid ett antal tillfällen blivit inringda till gymnasieskolor runtom i landet, när det har blivit en ohållbar situation. Då är vårt uppdrag att skapa trygghet och vara på plats på ungdomarna och personalens arbetsplats. Ofta räcker det med vuxen närvaro för att lugna stämningen, förklarar Per Wideberg.

  – Vi vill vara med och bryta en samhällstrend.

  Från början av maj är Västerås-kontoret bemannat med fyra konsulter med spetskompetens inom personsäkerhet, krisberedskap och samhällsskydd, företagssäkerhet och utredningar. Men precis som på alla 2Secures kontor så finns hela företagets palett av tjänster tillgänglig för alla kunder.

  I Petter Stordalens senaste projekt, det nybyggda hotellet Clarion S7, sitter 2Secure tillsammans med en stark lokal aktör:

  – Att få möjlighet att skapa ett kontor tillsammans med Arvid Svensson AB i den häftiga nybyggda S7-fastigheten vi Centralstation är en utmärkt start i Västerås. Staden har utvecklats och är idag en mycket spännande stad med stor tillväxt och nya företag. Vi tror på Västerås och våra kunder i Västmanland, kommenterar Daniel Isberg, affärsområdeschef på 2Secure.

  – Det här är en spännande form av geografisk expansion, där vi etablerar oss när våra kunder har ett behov av att ha oss på plats, och hoppas att det faller väl ut. Sverige är en stor marknad och våra tillväxtmål är höga.

  Västeråskontoret bemannas av välkända profiler i staden, då flera i styrkan tidigare tjänstgjort som poliser i Västerås under en lång del av sin karriär.

   

  För ytterligare information kontakta:

  Hanna Stenvall, Marknads- och kommunikationschef, 0709-84 13 71, eller på e-post hanna.stenvall@2secure.se