• en
 • sv
 • Är du vår nya CFO?

  Vill du arbeta som CFO i ett bolag där du kommer få möjlighet att arbeta övergripande med hela affären samtidigt som du leder och utvecklar processerna för redovisning, planering och uppföljning?

  Vi söker nu dig som har ett antal års erfarenhet som Business Controller och/eller Ekonomi- /Redovisningschef men vill ta nästa steg som CFO.

  2Secure grundades 2006 med målsättningen att skapa ett högkvalitativt säkerhetsföretag med kompetens att möta den allt mer sofistikerade brottsligheten i samhället. Tjänsterna erbjuds både till privatpersoner, företag, myndigheter och organisationer med målet att skapa ett tryggare samhälle. Vi verkar för ett tryggare samhälle. Vill du vara med att utvecklas med oss?

  Vi söker nu en CFO som vill vara en drivande del i bolagets framtida utveckling. Som CFO rapporterar du direkt till VD och har en nyckelbefattning i bolaget och ingår i ledningsgruppen. Du lockas av att utveckla såväl bolaget som ekonomifunktionen i ett bolag i tillväxt. I rollen som CFO har du det yttersta ansvaret för ekonomifunktionen när det gäller leda och utveckla medarbetarna, planering, styrning, processer, rutiner samt system. Du är ansvarig för årsbokslut, rapportering, kostnads- och lönsamhetsanalyser, driva prognos och budgetprocessen.

  Din Profil

  Vi söker dig som har flera års erfarenhet från kvalificierad redovisning, controlling och är van att arbeta med bokslut, budget och prognoser. Du drivs av att arbeta nära verksamheten med analyser och har gärna suttit med i ledningsgrupp tidigare. Du har ett genuint intresse för ledarskap och att utveckla andra, det är meriterande om du har erfarenhet av personalansvar. Det är också meriterande om du har revisionsbakgrund och/eller från konsultverksamhet. Som person är du analytisk och proaktiv. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Vidare är du kreativ, flexibel och lösningsfokuserad. Du ser möjligheterna och drivs av att driva förändring. Vidare har du energi, en stark kommunikativ förmåga och en god samarbetsförmåga. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  Hur gör jag nu?

  I denna rekrytering samarbetar 2Secure med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Ansökningsformulär hittar du här. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helene Werme på telefon 0708 97 11 57 eller Maria Brisheim på telefon 070-842 13 77

  2Secure arbetar för att minska risk och bygga trygghet. Vi erbjuder en helhetslösning för företag, privatpersoner och organisationer inom säkerhetsrådgivning. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar vi en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Med ledorden Handlingskraft, Kompetens och Pålitlighet har 2Secure byggts till att bli ett av Sveriges största privata säkerhetsföretag. Vi har vuxit kraftigt sedan 2006 och vår ambition är att fortsätta växa ihop med våra kunder och genom att alltid ha de bästa medarbetarna. Vi är närmare 100 anställda som finns i Stockholm, Göteborg och Lund. Vi omsätter närmare 130 mSEK.