• en
 • sv
 • 2Secure utbildar räddningstjänsten i att hantera terrorhändelser

  Storstockholms Brandförsvar har upphandlat utbildningar för att ta ett ökat ansvar vid terrorhändelser.

  Storstockholms Brandförsvar har valt att öka sin förmåga till räddningsarbetet vid större katastrofer som terrorhändelser. Storstockholms Brandförsvar utbildas därför av 2Secure i att verka i miljöer med ett stort antal skadade samtidigt som det finns ett yttrehot från gärningsmän.

  Genom att vidareutbilda vår personal hoppas vi kunna bli än mer förberedda och kunna göra ett ännu bättre arbete vid riktigt svåra situationer. 2Secures erfarenhet från att både utbilda och verka i den här typen av situation hjälper oss att bli ännu bättre på att skapa trygghet för stockholmarna, säger Svante Borg, förbundsdirektör för Storstockholms brandförsvar.

  Vi på 2Secure har lång erfarenhet av att utbilda och verka i svåra situationer både i högrisk miljöer. Vi utbildar journalister och andra yrkesgrupper i hur de ska bet sig i högrisk länder och andra svåra miljöer. Vi har även erfarenhet av att stötta våra kunder på plats i orosmiljöer och även att evakuera personal från oroshärdar. Den erfarenheten är tyvärr något som vi även har nytta av på hemma plan, säger Daniel Isberg, försäljningschef 2Secure.

  Avtalet varar under 2017 och avser utbildning av 520 brandmän samt instruktörer inom akutsjukvård.

   

  För ytterligare information kontakta:

  Daniel Isberg, Försäljningschef 2Secure, 08-656 60 00 eller på e-post daniel.isberg@2secure.se

   

  Om 2Secure

  2Secure arbetar för att minska risk och bygga trygghet. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar vi en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Med ledorden Handlingskraft, Kompetens och Pålitlighet har 2Secure sedan starten 2006 vuxit till att idag omsätta ca 100 miljoner och ha 75 anställa vid kontoren i Stockholm, Köpenhamn, Göteborg och Lund. Läs mer på www.2Secure.se