• en
 • sv
 • 2Secure öppnar i Karlstad

  ​Ett av Sveriges största privata säkerhetsföretag öppnar kontor i Karlstad – en efterfrågad etablering av både privatpersoner och företag i regionen.
  – 2Secure expanderar, och planen på en etablering i Karlstad har funnits ett tag. Nu tar vi oss närmare våra kunder, både gamla och nya, och skapar mervärde för alla dem som har behov av våra tjänster, kommenterar vd:n Jeanette Lesslie.

  Från och med december finns säkerhetsföretaget 2Secure på plats i Karlstad, och på samma sätt som när man öppnade kontor i Västerås under våren rullar man ut i mindre skala och utökar efter kundernas behov.

  – Karlstad är en strategisk ort mellan Göteborg, Stockholm och Oslo. Det finns mycket företagsverksamhet här, och vi har sett ett ökat behov av säkerhetstjänster hos våra befintliga kunder. I första hand ser vi ett ökat behov hos privatpersoner, men också hos företag, konstaterar Lars Folkebrant, affärsområdeschef på 2Secure.

  Då 2Secure redan idag har ett väl utbyggt nät av trogna kunder i Karlstadsregionen, är det i första hand för dem man väljer att etablera sig på orten. Ansvarig på plats för 2Secure Karlstad är den seniora säkerhetskonsulten Mikael Högfjäll. Mikael har en lång karriär inom Polismyndigheten i bagaget med stor erfarenhet av arbete mot grov organiserad brottslighet. Inom 2Secure arbetar han både med privata familjer och företag. Förebyggande arbete samt att hantera uppkomna incidenter är vardag för Mikael:

  – Med våra tjänster riktar vi oss mot privatpersoner, företag, kommuner och landsting, säger han.

  – Det är viktigt att förstå hur kriminaliteten och den organiserade brottsligheten formerar sig i dagens samhälle. Det finns mycket man kan göra för att skapa trygghet i förebyggande syfte, både som enskild person och som företagare.

  2Secures medarbetare kommer främst från Polismyndigheten, Försvarsmakten och IT-säkerhetsbranschen och har mångåriga specialisterfarenheter bakom sig.