• en
 • sv
 • da
 • Karriär

  Vi har vuxit kraftigt sedan 2006 och vår ambition är att fortsätta växa ihop med våra kunder och genom att alltid ha de bästa medarbetarna. Nedan kan du hitta de tjänster vi just nu söker, men vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga personer med ett stort driv. Sänd gärna in en ansökan till oss på rekrytering@2secure.se eller kontakta någon av oss på 2Secure.

  1. Seniora konsulter

   2Secure söker löpande medarbetare som vill utveckla våra kunders verksamhet inom risk och säkerhetsarbetet.  Som konsult hos oss är du övertygande, socialt säker och utåtriktad. Du drivs av ambitiösa men realistiska mål och är som person prestationsinriktad. Du arbetar löpande med både existerande och nya kunder. Du skall ha förmågan att bygga din egen portfölj med egna uppdrag och på så sätt växa inom företaget. 

   Formell kompetens och erfarenhet

   • Du har minst sex års arbetslivserfarenhet från risk- eller säkerhetsarbete (heltid).
   • Du har minst tre års arbetslivserfarenhet i ledande befattning alternativt funktionsansvar (risk eller säkerhetsområde).
   • Du kan styrka din formella risk- och säkerhetskompetens genom relevanta utbildningar, kurser, certifieringar eller motsvarande.

   Meriterande är om du har risk- och säkerhetskompetens från både privat och offentlig verksamhet.

   Idag är du mera av en generalist inom risk och säkerhet, även om du har spetskompetens inom något område.

   Personliga egenskaper

   Du har lätt för att fatta snabba, tydliga beslut som kan innebära svåra val eller ta acceptabla risker. Du tar ansvar för åtgärder, projekt och personal som konsult hos oss. Du tar initiativ, agerar med självförtroende och arbetar självständigt. Du har lätt för att starta och skapa aktiviteter samt är kvalitetsmedveten och affärsmässig.

   Som senior konsult skapar du goda relationer till kunder, personal och bygger omfattande och effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du kommer bra överens med personer på alla nivåer, har lätt för att hantera konflikter och använder humor för att förstärka relationerna med andra.

   Du gör ett starkt intryck på andra, utverkar klara överenskommelser och engagemang genom ett övertygande sätt och har förmågan att arbeta konsultativt i kundmötet. Som senior konsult stödjer du idéer för egen eller andras sak och använder effektivt processer för att påverka och övertala andra. Du skapar nya idéer, infallsvinklar, insikter och skapar innovativa tjänster eller modeller med stort kundfokus.

   Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse. Du övervakar och upprätthåller kvalitet, produktivitet och arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt.

   Du håller dig uppdaterad om konkurrenter, marknadstrender och identifierar affärsmöjligheter för organisationen samt uppvisar finansiell medvetenhet. Du kontrollerar kostnader och tänker i termer av vinst, förlust och mervärde för hela 2Secure.

   Om du är rätt för oss så väntar ett roligt gäng som bygger en ny bransch med stor framgång genom värderingarna:

   • Handlingskraft
   • Kompetens
   • Pålitlighet

   Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Lund.

   Resor i tjänsten förekommer.

   Vi ser fram emot din ansökan och kommer löpande kalla till intervjuer. Vi kommer att göra en fördjupad bakgrundskontroll på de kandidater vi finner lämpliga för tjänsten.

    

   Skicka din ansökan och CV till: info@2secure.se

  2. Seniorkonsult inom IT-säkerhet

   Vill du vara med och bygga trygghet?

   Vi växer och söker nu en seniorkonsult inom IT-säkerhet.

   För 10 år sedan grundades 2Secure och vi har sedan starten vuxit till att kunna lösa alla typer av säkerhetsproblem för organisationer. Vi har vid flera tillfällen blivit utsedda till ett gasellföretag av Dagens Industri och vi fortsätter växa, senast genom vår etablering i Danmark.

   Inom vårt affärsområde Information & Cyber Security arbetar vi med att stödja våra kunder i deras arbete med IT-säkerhet, avancerade säkerhetstester och analyser av IT-system. Vi behöver nu förstärkning av en senior konsult till vårt team av IT-säkerhetsspecialister. Du ska ha ett starkt intresse för IT-säkerhet och informationssäkerhet, vara kreativ, driven, gilla att arbeta i projektform och vilja utvecklas tillsammans med oss.

   Vi vill att du:

   • har flerårig erfarenhet av att arbeta strategiskt och/eller operativt med IT-säkerhet – allt från ledning och styrning till penetrationstester, applikationssäkerhet, forensik eller incidenthantering
   • är en lagspelare som ser värdet i att ta dig an uppgifter tillsammans med kollegor och gärna har flera projekt igång
   • gillar att hitta sårbarheter och säkerhetsbrister i IT-lösningar
   • känner att IT-säkerhet är betydligt mer än bara ett intresse

   Vi erbjuder dig:

   • fantastiska kollegor
   • möjlighet att utvecklas inom hela säkerhetsområdet
   • att stödja kunder i IT-säkerhetsfrågor i mellanstora till stora företag inom en mängd olika branscher
   • ett utmanande och omväxlande arbete inom IT-säkerhetsområdet
   • en arbetsplats med starkt fokus på säkerhet och som lägger stor vikt vid kvalitet, handlingskraft och kompetensutveckling.
   • inflytande över din arbetssituation

    

    

   Ansökan

   Frågor ställs till Sang-Kjun Choe, +46 768317016 alt Sang-Kjun.Choe@2secure.se

   Ansökan skickas till rekrytering@2secure.se senast den 19 juni. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.         

   Anställningsort: Stockholm

   Tillsättning: Snarast möjligt

  3. Account Manager / Säljare

   2Secure växer och söker en Account Manager / Säljare

    

   Som Account Manager för 2Secure, som jobbar med olika former av säkerhetsrådgivning, kommer du arbeta med att underhålla och utveckla våra befintliga kunder och även tidigare kunder inom B2B. 2Secures medarbetare kommer främst från Polisen, Försvarsmakten, näringslivet och IT-säkerhetsbranschen och har mångåriga specialisterfarenheter bakom sig. I denna rekrytering söker vi dock någon med säljerfarenhet inom B2B och med rätt inställning och initiativförmåga.

   Huvuduppgiften är att sälja våra tjänster till företag inom affärsområdet bakgrundskontroller. Dessa används av våra kunder vid exempelvis rekryteringar och företagsförvärv. Den del av tjänsten som innehåller anskaffning av ”nya” kunder bygger på leads eller att kontaktpersoner har bytt jobb och företag och därmed blir det ett naturligt kontakttagande.

   För att lyckas i rollen behöver du vara väl insatt i 2Secures erbjudande och därför ger vi dig den utbildning i produktportföljen som krävs. Du har lätt för att sätta dig in i kundernas olika situationer och har förmågan att förmedla vilket värde 2Secures tjänster har. Till din hjälp har du en kompetent och engagerad organisation. Vår företagskultur präglas av våra ledord: Handlingskraft, Kompetens och Pålitlighet.

   För att vara framgångsrik hos 2Secure krävs att du är en uthållig och hårt arbetande affärsman/kvinna. Vi tror att du har en stark passion för försäljning och brinner för att göra affärer. Du är förtroendeingivande, lyhörd och konsultativ med dina kunder. Du är drivande samt har en förmåga att lätt knyta kontakt och skapa långsiktiga relationer med kunden.

   Vi söker dig som är en naturlig lagspelare och tycker om utmaningar. Att du är prestigelös och vill vara med i ett snabbväxande företag är en förutsättning för att du ska trivas hos oss. Vi tror att du bor i Stockholm eller i Mälardalen. Vi kommer att göra en fördjupad bakgrundskontroll på de kandidater vi finner lämpliga för tjänsten.

   Vi erbjuder dig

   • En självständig roll där du arbetar med frihet under ansvar
   • En företagskultur som präglas av våra ledord: Handlingskraft, Kompetens och Pålitlighet
   • Ett spännande bolag som satsar och vill växa med sina medarbetare
   • En varierad roll vilket gör att din ena dag inte blir den andra lik
   • Goda utvecklingsmöjligheter för dig som person där en utarbetad plan för karriärutveckling till KAM finns
   • Stark tillväxt
   • Att vara med och arbeta för en tryggare vardag i samhället

   Vi söker dig som

   • Har minst 2 års erfarenhet av försäljning inom B2B
   • Är en passionerad säljare med högt eget driv
   • Vågar utmana både kunden samt den interna organisationen
   • Är flexibel och utmanas av förändringar
   • Är nyfiken och intresserad av omvärldsbevakning
   • Är mycket affärsmässig

   Om oss

   2Secure arbetar för att minska risk och bygga trygghet. Vi erbjuder en helhetslösning för företag, privatpersoner och organisationer inom säkerhetsrådgivning. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar vi en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Med ledorden Handlingskraftiga, Kompetenta och Pålitliga har 2Secure byggts till att bli ett av Sveriges största privata säkerhetsföretag.

   Läs mer.

   Låter det intressant? -  Välkommen med din ansökan redan idag!

   Din ansökan

   I denna rekrytering samarbetar vi med Monster. Ansökan görs genom Monsters hemsida. Urvalsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Rangstedt på Monster, malin.rangstedt@monster.se.

    

  4. Projektledare

   Projektledare

   Är du analytiskt lagd och intresserad av en spännande roll? Har du arbetat med att bygga affärsrelationer tidigare samt haft en vardag fylld av kundkontakt? Då är detta en tjänst för dig!

   Vi växer och vi söker nu en Projektledare till vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm.

    

   Ditt uppdrag

   I rollen som Projektledare hos 2Secure kommer du att möta beslutsfattare och rekryterande chefer för att presentera framtagen information och analys från det arbete som bedrivs. Rollen innebär en förlängd arm till sälj och du blir 2Secures ansikte utåt gällande leverans. Din roll är både konsultativ och rådgivande och därmed bör du vara beredd på att kunna ställas inför problemställningar och komma med förslag på åtgärder i olika situationer. Vi har idag cirka 80 anställda och du ingår i ett team bestående av 12 personer. I rollen som Projektledare rapporterar du direkt till Chef för Operations. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

   • Analysera framtaget material och sammanfatta data.
   • Självständigt avrapportera bakgrundskontroller till uppdragsgivare/kunder som oftast sker ute hos kund, men också per telefon.
   • Att tillsammans med övriga inom Operations leda och driva vår utveckling framåt.
   • Att hålla dig väl uppdaterad kring lagförändringar och regler som påverkar både den egna och kundernas verksamhet.

    

   Din bakgrund

   För att axla rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att analysera information och presentera information inför ledningsgrupper och beslutsfattare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från rekryteringsbranschen alternativt tjänsteförsäljning. Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska. Vi ser det som högst meriterande om du förstår och pratar arabiska eller annat språk. Det är även ett krav på att du ska ha akademisk utbildning eller eftergymnasial utbildning.

   Som person trivs du med att bygga relationer och ser nya möjligheter att utveckla våra kunder genom att dela med dig av din kompetens och erfarenhet. Det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig snabbt efter nya rutiner och processer. Vidare är du alltid ytterst professionell i affärssammanhang och har en känsla för att hantera olika situationer.

    

   Om du vill veta mer

   Detta är en rekrytering via The Pace/Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. Du får gärna kontakta The Pace/Wise Professionals om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

   Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

   Ansök och läs mer på: http://www.thepace.se/lediga-tjanster/18506-projektledare-till-2secure/

   Vi ser fram emot att höra från dig!