• en
 • sv
 • Frukostseminarium i Göteborg: Illojalitet och oegentligheter på arbetsplatsen – så skyddar du din verksamhet

  De anställda är en av företagens viktigaste tillgångar, om inte den viktigaste. Tyvärr kan anställda också utgöra en säkerhetsrisk. När en anställd medvetet skadar verksamheten kan det t.ex. handla om olika former av ekonomisk brottslighet, givande och tagande av muta, bedrivande av konkurrerande verksamhet eller otillåten användning av företagets företagshemligheter. Digitaliseringen ställer nya utmaningar på hur företag skyddar sig.

  Morris Law och 2Secure bjuder in till gemensam frukost där vi diskuterar verkliga ”case” och lämnar praktiska råd om vad man som företagare och arbetsgivare behöver tänka på arbetsrättsligt och säkerhetsmässigt för att skydda sin verksamhet och minimera skadorna vid illojalitet och oegentligheter på arbetsplatsen.

  Seminariet hålls av Fredrik Frejme, Caroline Ygge och Eva Folkow. Fredrik Frejme är Regionchef på 2Secure. 2Secure är ett privat säkerhetsföretag som erbjuder en unik bredd av tjänster inom risk och säkerhet. 2Secure har kontor i Göteborg, Stockholm, Lund och Köpenhamn. Caroline Ygge är advokat och partner på Morris Law och arbetar med bl.a. frågor om företagshemligheter. Eva Folkow är advokat på Morris Law med arbetsrätt som specialitet. Morris Law är en fullservicebyrå inom affärsjuridik och har kontor i Göteborg och Stockholm.

  VAR: Morris Law, Vallgatan 30, Göteborg
  NÄR: Torsdag den 18 maj kl. 8:00 – (ca) 10:00, seminariet börjar kl. 8:30
  OSA: Den 11 maj men anmäl dig gärna så snart som möjligt. Ange eventuella allergier eller liknande.

  Välkomna önskar Caroline Ygge, Eva Folkow och Fredrik Frejme